Giriiş Yap
Cevap Bekliyor
Vodafone cep merkezinde tarife değişikliği yaptım.Görevli personele mevcut tarife içerisindeki tanımlı heryone 5000 sms imin bedelini ödemiş olduğum için devam edip etmediğini sordum.edeceği söylendi.Ancak fatura kesilip geldiğinde en fazla 50-60 TL gelecek faturam 127 TL geldi.Bende Vodafone müşteri hizmetlerine(16 ekim 2012 de) itirazda bulundum.Ve talebimin en fazla 5 iş günü içerisinde çözümleneceği söylendi.Ancak hala çözümlenemedi(12.11.2012) ve ona bağlı olarak bir sonraki ay faturamda 240 TL ye yakın geldi.Daha bir önceki çözümlenememişken bunun nezaman çözümleneceği mechulll bir çok defa aramama rağmen halen bekliyorum.....bu şikayet üzerine bundan sonra vodafone faturalı hat alırken bir dahja düşünmenizi isterim
db 10-10-2012 | 24191
Yetkilisiyseniz Cevap Vermek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız!

Yorumum

Şikayet ile İlgili Yorumlar

06-03-2019 20:54:35

Merhaba tüm faturalarını odememe rağmen hattım.acilmadi ciddi.manada mağdur ölüm yardımcı olur musunuz.05365953119

03-03-2019 19:33:58

Hatalı ücretlendirme yapıldı aramama rağmen duzeltilmedi

26-02-2019 11:03:52

Faturaya ek cihaz aldım faturam 122 tl.internet kullanmam koruma özelliği. Gelen fatura 448.4 dendi . Neymiş internet aşımı yapmışım. Alanımızda anayimi yazıyor, sınırsız internet paketi ne kadar.neden o tarifeye tabii olmuyorumda. O paket sınırsız ve 59 tl gibi. Koruma özelliği nedir ne anlamda kullanılıyor.

16-02-2019 09:51:28

Vodafone hattımı benim iznim dahilinde olmadan faturasızdan faturalıya geçirmiş ve herhangi bir işlem olmadan bana ulaşmadan telefonumu faturalıya geçirmiş. Vodafone gibi bir firma için çok büyük bir sorumsuzluk. Bu sorunun bir an önce düzeltilmesini talep ediyorum...

09-02-2019 15:28:36

gecen sene vodafondan acil nakit lazımdı bana ulaşdılar ve 750tl hesapıma yatırtılar beni arayan bana dedi ayda 120 gelcek 2 ay üst üstde 120 120 geldi ve sonraki aylar 340 360 380 ve ben bu son üc faturayı ödemedim bana diyorlarki toplam 1,100 tl ödemen lazım bekala soruyom 750tl karşılık nasıl olurda bukadar fark alıyorlar bu nasıl bir sistem hee bakalım şubatta nekadar gelcek yakında belli olur müşteri hizmetleri faturamı taksit yapmak isdiyorum dedimde taksit yapamazsınız diyor bende 1,100 tl ödemeyemiyorum bekala ne olcak

05-02-2019 16:05:40

Vodafone netten şikayetçi oldu mu belirtmek istiyorum interneti bağladıktan sonra aradan yanlış değilsem bir hafta yada iki hafta geçti ondan sonra internet çekmemeye başladı pek çok defa aradım arıza oluşturduk en kısa zamanda gelecekler gelmeleri nerden bakarsan 4 yada 5 ayı buldu ondan sonra fatura itirazı yaptık hiç bir sonuç çıkmadı gereken neyse yapsınlar lütfen yetkiler

24-01-2019 17:35:09

Faturam normalde ustume cihaz oldugu halde 200 lira gelirken bugun fatura bilgisi gelmis 1021 tl fatura gelmis ödemiyorum fatura falan

14-01-2019 15:18:05

Faturam 750lira gelmiş ne aşma yaptm ne bi şey böyle saçmalık mı olur

04-01-2019 07:13:37

Benim de bilgim olmadan hattımı faturalıya çevirilmiş ve sonrasında bana 400 lira fatura Geldi şikayet edeceğim 400 lirada geldiğinde bir gram birşey kullanmadım

19-12-2018 13:58:49

29 lira olan faturam 49 lira geldi neymiş efendim sosyal paket almisim dolandırıcılığın yeni sistemide bu ekrana. Şak diye sosyal paket geliyir yanlışlıkla tamama bastinmi yandin.

04-12-2018 22:01:50

Faturasız hattım faturalaya döndü nasıl oldu bılmiuorum bunu çabuk iptal edin

02-12-2018 12:51:13

İyi günler 26 11 tarihinde Vodafone faturamı yatırdım 30 u son odemesiydi halen yatmamış gözüküyo müşteri hizmetleri ni aradım ödenmedi diyor ödeme yaptığım yere gittim ödendi diyor sisteme geçmemiş olabilir diyor böyle başına gelen varmı bugün ayın 2si iki gün geçti bir sıkıntı olurmu bugün tekrar gittim meil attı Vodafone a yardımcı olursanız sevinirim

27-11-2018 17:42:12

Bnim bilgim olmadan oparatör hattımı fatuuralıya cevirmis suan 470 tl borcum oldugumu spoyluyu ne yapmalıyım

16-11-2018 10:37:56

Benzer sekilde Vodafone Faturalı hattımı 18.10 üzerinden öderken 23.10 fatura ne anlama geliyor anlaşılır değil

14-11-2018 03:50:17

ARA FATURA NEDİR 450 TL ARA FATURA KESİLİYOE VE BUNU VODOFONE KESİYOR VE HİÇ BİR BİLGİSİ YOK NERDEN KESTİNİZ DİYORUZ GÖREMİYORUZ DİYORLAR ÖDEME YAPMADIĞINIZ TAKDİRDE YASAL İŞLEM BAŞLAR DİYOR. VODOFONE ASLA HAT ALMAYIN

06-11-2018 10:33:57

En iyisi savcılığa dilekçe vermek.operatör değiştirmek

06-11-2018 10:17:16

Benimde faturam cok yuksek geldi 3 aydir hep aradim musteri hizmetlerini hic bi sonuc alamadim bencede vodofone almak icin bir kez daha dusunun

28-09-2018 23:13:41

39 liralik faturam devamli olarak fazla geliyor.

26-09-2018 18:44:53

Bir adet kulkandıgım mobil hatta toplamda iki ayrı fatura geliyo Vodafonda neler oluyo.Gelen faturaları araştırmadan ödeme yapmayın iki aydır fatıram sebepsiz yüksek grliyor ve derhal takibe geçiyorumNedir bu saçmalık

25-09-2018 12:25:52

Yeter artık mağdur ettiğiniz şikayetçiyim #vodafoneden 585 lira fatura nedir bu kadar kullanım yapmadm imkansız bu rezilliğe son vermezseniz yasal yola basvurcam sosyal medyadan paylaşcam

19-09-2018 21:39:18

Bugun faturali hatta gectim 59 tl guncel fatura yaziyor boyle biseymi var

19-09-2018 17:13:31

Bu fatura benim iflahi mı soktu sürekli yüksek fatura bezdirdi beni

15-09-2018 12:21:28

Ben dolandirildim 5000 tl vericz denildi sadece 1600 aldik içindende 300 lira kopara verdik imzaları attim faturalı hat borcu var 3000 tl parami alamadim ne yapmam gerekiyor

10-09-2018 22:58:17

Kontorlü hattını habersiz faturaliya çevirip kol gibi fatura çıkarmasınız haberim dahi yok mahkemeye gidicem bu faturaya yarin bu ne gezilik siz artik işin seyini çıkarmasınız milleti resmen koyun gibi sağmaya baslamisiniz....

10-09-2018 22:46:38

Kontörü hattım vardi ayda 20 tl yetiyodu fazla konuşmuyordum.Nasil olduysa hattimi birden faturaliya çevirmişler haberim bile yokken 102 tl aylık fatura borcu çıkartmışlar.nerden çıktığını dahi anlamadım.konusmadigin şeye aylık dünyanın konuşma hakkını yüklemişler sanki bi ayda okadar harcayabileceğim.kisacasi dolanrilimis gibi hissettim.bes aylık kontör yüklemeli bir ayda alacak fatura çıkarmış reziller.bu nasıl bi dolandiriliciktir ......

01-09-2018 01:54:39

Ben red 5 tarifesindeyim 46 gelen faturam 230 tl geldi.Neymiş internet aşım yapmışım günlük 12 tl yani bir gazete sayfası açsan bile hemen 12 tl bu adilmi?Kendi kendine internet açılıyor.Ayrıca 5 gb bitirmesem neden ücret iade yok da aşım olunca hemen ekleniyor.Faturamın düzeltilmesini istiyorum

29-08-2018 09:34:41

51 TL gelmesi gereken faturam 91 TL geldi

27-08-2018 20:29:49

Vodafone 10 TL lik faturayı nasıl olurda Ben hattı kullanmıyorum Sadece Bendeki olan Turkcell hattıma yönlendirmiş işim o da Vodafonelular beni aradığında ulaşabilmeleri için ama kalkıp bana 900 TL lik fatura çıkardılar Neymiş efendim fatura aşımı yapmışsınız Ya kardeşim ben hattı kullanmıyorum ki dakikaları bitipte aşığım yapsın Bu nasıl bir rezillik ya

27-08-2018 18:29:37

Vodafone Ref Tarifesi kullanıyorum faturam 49 TL’lik bir tarifeyken bana gelen fatura tutarı 58 TL bu nasıl iştir soruyorum. Daha yeni geçmişken böyle ve sürekli böyle olucaksa eğer işimiz var. Kesinlikle önermiyorum aklı olan uzak dursun. Yetkililere sesleniyorum bir çare bulun böyle olmaz..

17-08-2018 22:21:57

30 lira sabit faturam var hiç bir yere aboneliğim de yok ama iki aydır 70 küsür fatura geliyor yeter artık

17-08-2018 19:29:07

Faturamı odedım yenı Cıhaz aldım cıhaız aldıktan 3 gün sonra 700 lira fatura yolladılar ara fatura ve bana hıc bır seykılde bıldırim mesajı bıle gelmeden hattı kısıtladılar suan çok mağdurum umarım dönüş yaparsınız

10-08-2018 21:05:47

Benım numaram kendi den faturaliya geçmiş bunu kullanmıyorum ne yapmam lazim yardımcı olun

04-08-2018 14:07:32

15 gün önce 70 tl vererekvodafone hazır kart aldım ve hattı hiç kullanmadan yani telefona dahi takılmadan iptal ettirdim hattı alırken bana içinde 35 tl kontör olduğu söylendi şimdi iade istiyorum ama kontör yok deniliyor bizim 70 tl boşa gitti şimdi vodafone bu hattı tekrar başkasına satarak ikinci bir kazanç elde edecek lütfen burdan yetkililere sesleniyorum benim paramı iade etsinler

31-07-2018 23:18:45

Ek paket aldım ondan sonrada iptal ettim ama hala faturama 11 tl ek paket ücreti yansıyor şikayetçiyim bundan

23-07-2018 22:35:50

Vadafone kendi bildiği gibi tarife değişikliği yapıp bununda kabul etmiyor umarım ilgili kişi bulamadım derdimi yanacak.

20-07-2018 19:16:57

40 tl gelmesi gereken faturam 655 tl gelmiş ve fatura kesim tarihinden 10 gün sonra haberim oluyor bana bilgilemdirme mesajı gelmeden hattım paket satın alıyo her gün güncel tutarım yükseliyo yardım edin.

20-07-2018 06:53:11

120 tl gelen fatura 157 tl geldi tarifemi hic kullanmadigim halde

13-07-2018 15:38:07

Fatura 25 tl dediler 83 tl geldi ben bunu kabul etmiyorum tüketici haklarına şikayet edicem

12-07-2018 17:59:15

Ben hiç bı şekilde faturamı asmadim bu ay ki faturam 56 lira geldi nasıl oluyor nbu sizi şikayet ediyorum ve hakkımı istiyorum

11-07-2018 16:51:04

Hattımı TÜRK TELEKOM A TAŞIDIM FAKAT BANA 2 AYDIR VODAFONE DAN FATURA GELİYOR 60 LİRA CİVARINDA BÖYLE SAÇMALIK MI OLUR ,BİRAN ÖNCE İLGİLENİLMESİNİ İSTİYORUM!

06-07-2018 12:10:00

05423647790 Merhaba haberim yokken hiç-bir onay mesajı yada aranmadan faturasısın faturalı hatta geçirirmişim. Müşteri hizmetlerini aradım bedelini öde diyorlar. Lütfen yardım edin ses kayıtlarını inceleyin ben hiçbir şekilde faturalı yapmadım yardımcı olun

26-06-2018 13:54:40

Merhaba bnm hattım fatırasoz ama fatura geliyor yardımcı olur musunuz?

21-06-2018 18:09:42

iyi akşamlar benim kulandigim paket 49 TL idi bana gelen 3 fatura 280 TL aradığım da bana söylemen internet aşımı ben buna itiraz ediyorum

13-06-2018 01:39:10

operatör değişmeyi düşünüyorum eski kaliteyi ve güveni bulamıyorum yıllardır bu operatör deyim avantajlar yerine abuk subuk tarife girdi çıkdı iddasıyla fatıra aşımı esxdra paket aşımı iddasıyla haksız ödeme talep edilmeye başlandı bu durum beni rahatsız ediyor aylemde bu operatörde 5faturalı hat bukunmakda eger bu imadutiyetim giderilmezsse farkını ödeyip farklı operatürlere geçmeyi düşünüyorum eski kaliteyi ve güveni bulamıyorum

12-06-2018 19:20:43

05368781760 telefon numaram normalde fatıra tutarım 35 tl özellikle duran hesap yaptım fatura çok gelmesin diye yine farkeden bişey olmadı fatura tutarım 330 tl geldi itiraz ediyorum kabul etmiyorum

11-06-2018 20:59:59

05326481931 telefon numaram ve bu numarama sadece mesaj aşımindan 430 tl fatura gelmiş ben bunu itiraz ediyorum kabul etmiyorum

10-06-2018 22:04:43

MOBIL ÖDEMEYİ İPTAL ETTİRMEK İSTİYORUM BİR TÜRLÜ MESAJ GİTMİYOR.. HER SEFERİNDE BAŞARISIZ DİYE YANIT GELİYOR. BU DURUMU NASIL DÜZELTEBİLİRİM YADA NEREYE BİLDİREBİLİRİM

10-06-2018 12:21:35

Cevap vereceğinizi zannetmiyorum ama neyse 2013 yilinda 2 yillik sözleşme yaptim memur tarifesi diye 5 yildir kullaniyorum şimdi türk telekoma geçtim herşey (internet,konuşma,mesaş)aynı yari fiyatina kullaniyorum.T.telekoma geçtim diye niye 207 lira fatura gönderiyorsunuz cevap bekliyorum

19-05-2018 09:33:08

Akıl küpü tarifesi 11000 sms iptal ettirmek istiyorum ama mesaji her gonderdigimde iptla yazisi geliyor

15-05-2018 22:30:38

Arkadaşlar boşa kendinizi yorma yın benim kontör lü hattım fatura lıya geçti kendi kendine itiraz ettim bana bürsürü para geldi türksele geçin ben kendi ailemde 10 kişiyi türksele geçirdim

12-05-2018 12:15:11

ARKADAŞLAR BEN HASAN BAYIR BEN VODAFONLUYUM BANA YARDIM EDIN LÜTFEN PAKETI IPTAL ETMEK ISTIYORUM ALLAH ICIN YARDIM EDIN NUMARAM BIDE BEN YUVADA KALIYORUM NUMARAM 05432316571

09-05-2018 17:35:17

Her ay fatura detaylarımda ek paket tutari diye 5 tl fazlalik oluyor ek olarak bi sey de kullanmiyorum bu durum artik duzelsin 542 den musteri temsilcisine baglanamiyorum

05-05-2018 22:13:19

5057063727 telefonuma ek olarak kendi adıma1,eşim ve kızım edına 1 er toplam dört vodafon aboneliğim var 2018 ocak ayında 35 tl 6 cb anlaşma yeniledim.Hemen ertesi ay 63.00kusurtl fatura geldi.müşt temsilcisiniaradım efendim limiti geçmişsiniz....Anlaşma yaparken bana iletilmeyen bir parayı neden ödetiyorsunuz.sorun bana istiyorsam alayım yoksa kesin interneti...Yinebir ay sonra vodafondan bir mesaj:....ödeme tariesi için bilgileri girin .para mara yazmıyor .girer girmez; 125.00kusur haftalık ödemeden bahsediyor.Emekli adamız çıldırıyorum ve arıyorum müşteri temsilcinizi:ukelaca GİRMEYECEKSİN KARDEŞİM diyor verdiği mesaj hattından iptal ettiriyorum.52.10tl yi yine alıyorlar .. TALEBİM:Sözleşme karşılığı ödemem gereken 35.00 tl.nin üzerinde haksız ve de usülsüzce alınan yukarıdaki paraların derhal iadesi ve şahsıma sorulmadan herhangibirmali yük getirecek işlem yapılmaması veya işlem yaptıktan sonra değil,öncesi parasının bildirilmesi Fazla ödemelerin iade edilmesini önemle rica ediyorum...

04-05-2018 19:52:22

06.12.2017 tarihinden beri faturam açılmıyor arama yapamıyorum ve çok sinir bozucu sevdiklerimi atayamıyorum yani düzeltilmesini önemle rica ediyorum

03-05-2018 19:52:22

Slm ben sinop merkezdeyim numaramı taşıdım şebeke sorunu Var taüt verdim başka operatöre taşıyamıyorum buna çözüm istiyoruz

03-05-2018 19:09:32

Mrb bana gelen vdfn fatura msj bana ait olmayıp ben ödemiş bulunmaktayız.5443309884 numarasına 04.04.2018 tarih ve 17.35 de 27.10 TLödedim bana ait olmayan ve bana vodafone göndegöndermiş olduğu paranın faturadan düşürülmesini talep ediyorum.geregini rica ederim

29-04-2018 17:07:13

Vodafone bes para etmessin ilgili herkez gorsun

27-04-2018 23:14:49

Hattımı kontürlüye çevirdim hiç bir taahütüm plmadığı halde benden 86₺ cayma bedeli isteniyor müşteri temsilcisi ise bu konuda hiç bir cayma bedelinin yansımaycağını söylemişti oysaki şu an aradığımda öyle bir şey olmadığını söylediler bu hatanın düzeltilmesini istiyorum

25-04-2018 03:25:48

Vodafonun nesi var bu aralar herkeşe fazla fatura cıkarıyor buna bı çare bulsunlar yoksa cok muşterısını keybetecek

19-04-2018 14:20:17

hattı kapattırmak için vodofone bayisine gittik bi kaç aya kapanır dediler 27 tl falan ücret gelecekti ama 50 liraya yakın ücret geldi neden ?

17-04-2018 18:23:18

Çocukların yaptığı bir faturayı iptaletkrmek istiyorum benden ad soyad doğum tarihi istiyor ama faturalı yaparken onları istemiyor

16-04-2018 15:18:22

Şu vodofone artık bir cvp ver 4aydir benim paramı vermiyorsunuz oyuncak gibi oynuyorsunuz milletle .fazla paramn geri iadesini derhal geri istiyorum !!

15-04-2018 20:03:06

bi arkadaşıma kontörlü vodafone hattan faturalı hatta geçmesini tavsiye ettim ama etmez olaydım. 29 lira gelecek fatura 165 lira geldi mahçup oldum inşallah düzeltirler. bir daha kimseye bir tavsiye de bulunmam.

11-04-2018 19:21:46

merhabalar 09.03.2018 tarihinde telefonda bir program indirmeye çalışırken yanlışlıkla Hepsi Mobil Sadece Oyun aboneliği gerçekleştirmiş oldum. bunuda mesaj gelince anladım ve hemen iptal edilmesi için geri mesaj gönderdim ve iptal edilmiştir mesajı geldi. fakat bugün faturayı kontrol ettiğimde 86.90 tl olduğunu gördüm ve bu kullanmadığım ve yanlışlıkla onayladığım bu hizmetin ödemesini yapmak istemiyorum. tarafınızca düzeltilmesini rica ediyorum. teşekkürler.

10-04-2018 22:17:56

Ben vodafone hattım var kullanıyorum ama fatura çok fazla geliyor neden Bu problemin çaresini bulurmusunuz

10-04-2018 11:07:49

Kullanmadığım iptal ettirdigim hattıma 2000 TL geldi itirazım var

06-04-2018 19:25:21

Vodafone TR ile ortak çalışan firma benim numaramı Vodafone yetkili firmalar dağıttığı için faturama 60 TL civarında bir fatura bedeli yansımaktadır bunun iadesini arz ederim ben yaklaşık 10 yıldır Vodafone TL kullanıyorum ve üstüme kayıtlı Vodafone adına ait 5 tane hattım vardır müşteri temsilcileri ile görüştüm ve bana olumsuz cevaplar verdi Vodafone TR Eğer bu konuda yardımcı olamayacak sa ben 5 hattımı iptal ettireceğim Saygılarımla

06-04-2018 09:12:07

Bana az fatura gelirdi şimdi ise 1300 lira geldi itiraz ediyorum

05-04-2018 01:42:29

Vodafon hatlıya geçiş yaptım dakikalıdan geçeli 1 ay oldu faturam 131 lira geldi hattımı alalı 3 yıl oldu faturalıya bu aygeçtim müşteri hizmetlerini aradım 2005 ten üyeliklerimin olduğunu söylediler 2018 beklemişler sanki ben üyelik almadıgım halde üyeliğimin olduğunu söylediler mesajla bildirildiğini söylüyorlar ama bana mesaj gelmedi ikinci yüksek fatura daha gelecek faturamı güncellediğimde 92 lira daha gelecek nasıl bir tuzağa düştüm kınıyorum hattımı iptal ediyorum bu ay kurtulucam vodafondan

01-04-2018 21:37:29

Fatura mi kapadigim halde tekrar 210 telefonu gelmesi de neyin nesi buna bur çare bulmak istiyorum

29-03-2018 01:46:49

vodafone faturalı hat kullanıcısıyım mart ayında internet aşımı yapmış olduğumdan dolayı faturam 380 küsür lira geldi bu faturayı ödemeye hazırlanmıştım ki faturam arama ve sms e kapandı on gündür zaten kullanmadığım hattıma bugun toplam borcunuz 942 liradır diye tekrar vodafon dan mesaj aldım ve bugun fatura detayıma baktığımda 500 liralık internet aşımı yaptığımı soylediler. Bir insanın kullanıma kapalı hattına nasıl 500 liralık fatura gelebilir. Adam mı soyuyorsunuz?

27-03-2018 12:26:26

arkadaşlar vodofondan 26.04.2017 tarihinde samsung J7 2016 HP CİHAZI BİR 12 ay kampanyalı cihazı aldım elimde sözleşmesi var bir senelik ama vodofon bana 2019 kadar diyor ve bana 103 taksit di olan faturada 1500 tl fatura cıkartıyor samsung J7 2016 CİHAZ 3000 4000 TLEye geliyor ALLAHA havale ediyorum vodofonda hat cihaz alırken dikkat edin yada almayın tabiki burada kalmayacak dava açmak için dilekçe hazırlıyorum

26-03-2018 16:54:05

aldığım cihazın 1 senelik taksit yaptırdım ama öyle bir şey olduki taksitin bitmesine bir ay kala bana bir fatura geldi 1400 küsür aldıgım cihaza 2 telfon parası birde paketim 40tle telefonum kapalı gelen fatura ise 70 küsür vodofonu tebrik etmek gerek bizleri soğona cevirmeyi güzel beceriyor yazıklar olsun hakkımı aramaya kararlıyım

25-03-2018 21:25:30

Benim sozlesmem Nisan ayinda bitiyor peki Bana 92 to fatura cikardilar sence bi adilmi Ben Vodafone faturayi yuksek tutti icin biraktim

24-03-2018 15:19:35

ben de 3 hat var en kısa zaman da iptal ettireceğim ve hukuk işlemleri başlatacağım bir daha vodofon mu allah korusun yazık

24-03-2018 15:15:32

hangi birini yazacam bilemedim sorun çok ama çözüm bulamıyoruz cihaz alıyorsun iki katı sabit fatura uçuyor maşallah illa davamı açalım hakem heyetinemi gidelim şu anda tam kırkbeş dakkadir müşteri hiz. bağlanmayı bekliyorum

23-03-2018 18:05:11

herkes insan hastası cenazesi oluyor yeri geldimi köyde oturuyor taksitle alınan cihazların ücretini ikikere olmak neyinnesi 2 3 ay fatura ödeyemeyince helede son taksitleri ise cihazdan ikinci ücreti talep etmek yasaya aykırı değilmi anlamadım yazık diyorum insanları bulantmaya hakkınız yok

23-03-2018 16:47:19

hangi birini yazacam bilemedim sorun çok ama çözüm bulamıyoruz cihaz alıyorsun iki katı sabit fatura uçuyor maşallah illa davamı açalım hakem heyetinemi gidelim şu anda tam kırkbeş dakkadir müşteri hiz. bağlanmayı bekliyorum

21-03-2018 23:49:42

34 tl faturama 130 tlyansitimis. Müşteri hizmetlerini aradim fakat yardımcı olamadılar.duraklatilma özel iyi olan hata otomatikman internet paketi tüketilmiş.ihtiraz ettirmede kabul görmedi.birdaha bu ciesem şirketinden hat almak mi 4 hatimida sözleşme tarihlerin de kapatacagim

20-03-2018 21:53:39

130 civari gelecek fatura 350 lerde geldi nedir bu yaaaaa

16-03-2018 16:44:34

25 01 2018 tarıhınden 10 02 2018 tarıhıne kadar hızmet almadım.bana70 tl fatura cıkarılmıs.faturamın duzeltılıb.uygun fatura gonderılmesını rıca edıyorum

15-03-2018 21:24:22

30 liralik fatura 60-90 tl geldi turkcele geccem la yeter anca kazik

12-03-2018 21:51:32

Aylık faturam cihaz ücreti ile gelen 100 lira şimdi Vodafone yanımda dan bakiom 192 lira bu neyin nesi ya

12-03-2018 20:51:23

05468561365 defalarca yazdım vadofon bitirmiş kendini bu fatura incelenecek kardeşim ayrıntı gondermiyirsunuz neden fazla fazlagecirdinix bana bankaylagorusmekbu görüşmek bu kadar tutmaz müşteri kaybı kimseye artık tavsiye etmiyorum vadofonudefalarca aradım ilgilenilmed dava acicam size yazıklar olsun müşteri memnuniyeti diye bişey varmı acaba ilgi bile yok

07-03-2018 20:12:06

Faturam aylık 60 TL bana gelen tutar 315 TL bu nasıl oluyo anlamıyorum internetim dakikam oldugu halde nasıl bu kadar fatura kesiliyo anlamıyorum bunun çözülmesini istiyorumm

07-03-2018 09:04:49

Bunları bos verin. yapılan haksızlıkları direk mahkemeye verin. adliye binalarında tüketici hakları bölümü var. şikayet edin onlari

06-03-2018 00:30:43

Merhaba ben vodofondan şikayştciyim benim onayım olmadadan köntürlü kartım faturalıya döndermişler şikayetciyim düzeltimesini istiyorum yoksa dava acacam

02-03-2018 17:51:47

ek paket internet kullanmadıgım halde bana ek internet paketi kullandıgım idaa edilip faturama ek paket ücretı yansıltılmıs

28-02-2018 19:37:46

ben de iki hat aldım birini oglum kulanıyor gecen ay 35tl olan fatura 277 tl geldi mödedim hatı kapatrıyordum müşteri temsilcisi sadece bu ay olmuş mobıl uygulamıyı kapatırdım onayladım bu ay gene 277 tl dalga gecer gibi ve kayıt aldım dediginiz seslerı dınleyın ve dönüş yapin ben bu faturayı ödemiçem gerekli olan yerede baş vurup şikayete bulunucam ve asla voafon kullanılacak bir hat degil 5457967537

26-02-2018 15:22:26

BU NASIL BİŞEYDİR YA YILLARDIR VODAFONE KULLANIYORUM İLK DEFA BAŞIMA BÖYLE BİŞEY GELDİ.NEKADAR ÇOK GELDİ OLAMAZ BİDE VODAFONE YANIMDA KULLANIYORUM BEDAVA İNTERNET VERİLİYOR OZAMAN VODAFONEYE GÜVENMEMEK GEREK EN KISA SÜREDE CEVAP BEKLİYORUM 05468720163

26-02-2018 01:22:35

Faturama ek telefon aldım..tarifem 48 tl.telefonumun parasi 85tl..bana ek paket almadigim sürece gelmesi gereken fatura 130tl olmasi gerekirken yeter artik enayi gibi oarami ödicem demekten kendimi alamiyorum artik..yeminle şu borcum bitsin hattımi degistircem..nedir bu faturalar ya.yazik diilmi insanlara..daha birhafta once 160tl ödedim..musteri hizmetleri oaket aşımı var diyo..yaziklar olsun yaa.ne paket aşımı.israrla bilgilendirme mji yolluyoruz size diyo..gelmiyo ulan gelmiyo..enayimiyim ben yaa..zaten açma kapama bedelini 30 tlye cikartmis vodafone 14 tlden..sizler insanlari cok iyi kullaniyosunuz..yazik ya..yemin olsun hattimi degistircem..simdi gelen faturam ise 226 tl..simdi vodafone bunada itiraz edecek..insanlari oyaliyosunuz..yardimci olmuyosunuz..ve kaybediyosunuz..zaten internetin çoğunu wifiden is yerinde kullaniyodum ben..neyin aşımı bu yaa..bu benim aşımım diil..vodafone kendini aşmış..daha fazla nasil para aliriz diye..hak hukuk var vebal var..allahiniz varsa bizlere vodafone kullanıcılarına yardimcı olun..zaten isten ciktim fatura fazla gelir diye korkarken..bana yardimci olursaniz sevinirim..gecen yazda böyle bisey oldu kullandigimi harcadigimi soylediniz..yazıktır günahtır.bu insanlar bu parayı yolda bulmuyo..

22-02-2018 18:20:24

BU VODAFONE DENEN ŞİRKETİN HERHANGİ BİR İTİRAZ ŞİKAYET MERCİİ VARMIDIR..

20-02-2018 13:02:51

Vodafon tarafından kandırıldım her ay 25 lira dedikleri fatura şuan 130 lirayı buldu milletin evini yıktınız be

16-02-2018 10:54:15

vodafone hatti kullaniyorum faturam 486 tl gelmis mesaj asim ucreti bana bittiginw dair mesaj gonderdiklerini soyluyorlar fakat bana mesaj ulasmadi israrla gonderdik diyorlar napmam lazm

12-02-2018 02:58:08

2012 de yine fatura itiraz< konusun değerlendirme biraz iyiydi şu anda vodafone hak hukuk dinlemeyen ecnebi bir kuruluş telsim olsaydı hizmet olarak geri döner bu

10-02-2018 20:53:34

Kullandigim paket daha bitmedi bu ayki faturam 33 3 geldi . Nedenini ogrenmek istiyor cevap bekliyorum

09-02-2018 16:06:32

Telefon faturam 25 liraya düşücekken 38 lira geldi

05-02-2018 02:27:52

Rezalet bir çalışma sistemleri var

30-01-2018 12:42:01

vodafonedan sms paketi aldım onay msjı geldi ve sonra unuturum tekrar etmesin diye iptal ettim aynı saat içinde ama vodafone aldıgım smsleride silmiş ve habersiz sms kullandım bunu faturaya yansıtmış karşıma bin tl fatura cıktı hırsızlık bu müşteri hizmtleri hç bişey yapamayız deyip basından svıyor savcılığa basvurdum tüketici hakklarına da sosyal medyadan rezi edicem sizzi sakın almayın vodafone kullanmayın sizi soyuyorlar

29-01-2018 18:41:22

Neden bu kadar yüksek adına gelişme bana yardım edin

29-01-2018 01:37:52

fatura 32tl yer ne 59tl gelmiş allah için iptal edin s yasasin vodafone

17-01-2018 02:58:14

Fatura 32tl yerine 210tl geldi ne olur bu borcu kapatın yasasin vodafone

11-01-2018 21:40:21

Bugün faturamı ödedim hala sistemde borç gozukuyor

06-01-2018 13:32:24

bana dedilerki her ay 77 tl odersin dediler 19 gun oldu faturali hatti alali 226 geldi bunda düşme yaparlar mi bilgi verirmisinz

05-01-2018 20:11:04

Böyle bir saçmalık görülmedi her ay 110 TL olan faturam hadi ek paket lerle 200 TL yıl falan buluyor şimdi 1300 TL ara ödemesi olan bı fatura oluşturmuşlar nasıl ne şekilde yaptiysalar bı fikrim yok bunu nasıl cozebilirim böyle insanları keriz yerine koymayin bu konuda bilgisi olan lütfen ulaşsın saygilar

17-12-2017 13:37:41

Vodafone benim tarife m 3o liralık bana son 2 fatura 46 lira geldi

13-12-2017 16:22:52

Aylık 60 tl olan faturam 250tl geldi yemin ederim şu süre bitsin yasasin turkcell

04-12-2017 01:07:15

Benim 27 lira olan aylik faturalı tarifem güncel tutarda 539 lira yazıyo bunun nedeninin acıklanması istiyorum acilen!!!

03-12-2017 02:04:17

25 tl olan faturam 50 geldi

01-12-2017 23:56:31

vodofone fatura ödedim sonra 197.tl oluyor ben şıkayet edecem siz

01-12-2017 20:18:51

Ben onbeş gün oldu fatura ya geçeli ama faturam çıkmadan güncel tutar nasıl oluyor da 900 gelebiliyor

30-11-2017 19:25:19

Vodafone red 5 tarifesi kullanoyorum i88.5 tl aylik cihaz taksidim dahil paketim bu ay hic nir asimim olmamasına ragmen faturama betgiler ve hat tesis ucreti adı altinda 14 tl fazla tutar yansirtmislar yani 99.5 tl geldi kafaniza gore tutar yansitiyorsunuz cihaz taksidim boter bitmez sizin hattinizdan ayrilacagim onsanlari soyup sogana ceviriyorsunuz hatta ailece baska operatore gececegiz hrr ay farkli faturami olur ust merkezlerinize de sikayette bukunacagim gerekirse

28-11-2017 10:49:46

Merhaba ben vodapondan azerbaycanda konuşma paketi aldım beş daka olmadan iptal etdim daha sonra müşteri hizmetlerini aradım faturayı sordum bana 150 tl patura dedi benim iptal ettiğim hiç kulanmadikım paket ücreti yansımış dediler bu haksızlık degilmi vodaponun yaptığı defalarca iptali için aradım mümkün deyil dediler paket iptal parası paturaya yansır dediler hâksız para aldıkları

20-11-2017 16:01:56

Vodafone kullanıcısıyım her ay 190 tl fatura ödüyorum bu ay 517 tl fatura geldi mesaj aşımı için 300 tl fazla gelmiş ama fazla mesaj atmamişim ben

16-11-2017 12:45:59

Vodafone s5 paketi kullanıcısıyım faturalı paketimin aylık 39 tl bir ücreti var yalnız kullanıma başladığım aydan beri 150 200 tl fatura ödüyorum bu ay tam olarak 3850 TL fatura geldi bu nasıl bir üçkağıtçılıktır bunun için ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz. :(

14-11-2017 08:46:55

5 ay önce vodafone bayiinden faturaya ek ju telefon aldım aylık sabit ödemem 97 lira diye söylendi 1 ay 97 geldi daha sonra 107 lira gelmeye başladı aldığım yere gitti o zamanki arkadaşlar sizi kandırmış diyor bu ne saçmalık anlamadım

11-11-2017 11:12:59

Bana da faturalı hatta geçerken istersem bir ay sonra bile çıkabileceğim söylendi, hediye 4GB verileceği söylendi. Hediyeleri sorduğumda 48 gün,48 saat, bi kaç gün diye hep oyaladılar. Çıkmak istediğimde ise 12 ay taahhüt yaptığım söylendi üstelik hiç bahsedilmemesine rağmen cayma bedeli var dendi. Itiraz edince de kayıtları dinledik taahhüt yapmışsınız dendi. Hakkımı helal etmiyorum...

10-11-2017 23:19:09

Merhaba ben Erdinc Aytac Ozgur.Adima kayitli 05426926336 numarali telefonun yasal sahibiyim.Yillardir vodafon kullanicisiyim ve aylik odedigim fatura tutarlari 200 un altina dusmez ve adima kayitli baska vodafon hatlarimda var.Bahsi gecen hattin borcundan dolayi İlhan Duman Avukatlik burosundan taciz edimek suretiyle borcumu kapattim fakat bu tacizci vede halden anlamayan avukatlik burosu calisanlari tarafindan 1 gun gecikme nedeniyle icraya dusurulup kapattigim borcun yarisi kadar dosya masrafi talebiyle karsi karsiya birakildim.Soz konusu hattin borcu kapatilmistir.Avukatlik burosu calisanlarinin uyarilmasi vede tahsil edilmek istenen icra dosya parasinin geri cekilmesini talep ediyorum.Aksi taktirde bende yasal yollara basvurarak tum vodafon hatlarimin iptalini istemek zorunda kalacagim.ilginize simdiden tesekkurler.

02-11-2017 02:17:04

Vodafon red 10 tarifesi kullaniyorum yaklasik yedi aydir sirun yasamadim taki dun gece gelen ara fatura sacmaligina inanamadim 630 tl ek fatura ve don doneme ait oldugunu isin en sacma yanida 1000 sms atnisim paket asimi olarak komigime ve sinirime gitti ben wassaptan baska yazisma yapmiyorum vodafon kicindan fatura mi uyduruyor bir ayda boyle bi sacmalik bu maduriyetim nasil giderilecek

01-11-2017 18:06:11

Babam yaşlı bir adam bir televizyon kanalının yarışmasını aramış 1000 lira üzerinde vodafondan fatura geldi. Neden bu fatura makul bir fiyata ulaşınca durdurulmadı. Babam bağkur emeklisi 1000 lira maaş alıyor ve adama 1000 lira fatura gelmiş yazık değilmi bu dolandırıcılara fırsat veriyorsunuz. Bu konuda bize yardımcı olabilicek birisi yokmu? Yoksa bu vodafonun böyle dolandırıcılarla birlik olduğunu herkes bilmeli mi?

30-10-2017 13:37:31

Vodofone bağlandı ama hiç çekmediği için interneti ertesi gün iptal ettirdim cayma bedeli var dendi ama halla açık görünüyor ve kapatılmamış 600 tl fatura birikmiş iki güne bir Vodofone arıyorum ama herkes Farklı birşey söylüyor ne yapıcamı şaşırdım nerden bulaştım bu Vodofone yazıklar olsun insanları sömürüyorlar ne yapmamgerektihinide net söylemiyorlar her aradığımda Farklı şeyler isyiyorlar

29-10-2017 01:23:43

Benim hiçbir bilgim olmadan tarifenin değiştirilmiş ve bana borç gelmiş eski tarifenin devamını istiyor ve istemediğim bana yansıyan borcun iptalini istiyorum

15-10-2017 05:09:24

3 yildir ayni hatti kullaniyorum agustos ayinda telefon almal icon gittigimde 5000 puanim oldugunu istedigim telefonu alabilecegimi soyledirler.agustos sonunda tahautum bittigi icin yeni tarifeye gececektim gorevli bayan hattimi konturluye cevittirip tekrar faturalaya gecmemi soyledi.ustune basarak yeni telefon alacagim bu degisiklik sorun yaratmaz dimi diye sordun hayir dedi.gecen hafta telefon almaya gittigimde 700 puanim oldugunu ve telefon hakkimin olmadogini soylediler.resmen prim kazanmak icin hattida tarife degisijligi yaptirip hakkimi yitirmeme sebep oldular..

13-10-2017 16:51:25

Geçen ay faturamı bana verilen son ödeme tarihinden sonra ödemiştim,son ödeme tarihinden itibaren hattım kısıtlanmıştı fakat paketim bitmemişti kullanıma kapatıldı yani sonra faturayı ödedim ve paket yenilenme tarihi gelmişti zaten yenilendi. Bu aya girdiğimizde bana gelen fatura 155 lira benim paketim 26 TL 15 TL internet aşımı 15 TL geçen ay geç ödeme yaptığım için ve geri kalanını da konuşma ve SMS i aşmışım sözde ama benim paketim bile bitmemişti aşım yapmadım bu yüzden bu faturaya itiraz ediyor gereğinin acilen yapılmasını rica ediyorum.. Vodafone yetkililerine sesleniyorum...

13-10-2017 03:01:03

Ödediğimiz faturayı benden tekrar tahsil ettiler müşteri hizmetlerinden bir türlü bilgi alamadım uzun zamandır Vodofon müşterisini ama sözleşmem bittiği gün hattımı degistirecem

11-10-2017 05:33:34

Ben120 gemesigeriken 189 bu nedeye aliyor alnayamadim halilballi

08-10-2017 02:49:35

Faturamı ödedikten sonra kullanım haklarımın tamamı yüklenmiyor her zaman yarısı yükleniyor yardım edebilirmisiniz

21-09-2017 11:34:34

Vodafone den aldığım cihaz anlastigim ucretten fazla geldi ve bana bu konuda yardımcı olmadılar bu yüzden gereğini yapılmasını arz ederim

18-09-2017 02:16:08

tekirdag olimpiyat bayiline gitdim benim imeyil atresim deyişdi dedim atresi aldı ama güncellenmedi doru imeyilimi güncelen mesini sidiyorum cahitalper74@gmailcom

16-09-2017 07:32:51

aylık 23 tl ye sarı akıl kupu paketım vardı gecen ay ınternetım yetmeyıce mesaj geldı vodafone tarafından. tarıfenız yetmıyor ıse tarıfenıze ek olarak ınternet 8 tl karsılıgında ınternetınız olabılır dıye. kabul edınce de paketım degısmıs artık aylık 33 tl gelıyor ıtıraz edıyorum geregının yapılmasını ıstıyorum

11-09-2017 07:40:51

Benim faturam 29 tele iken 600 TL fatura gelmiş hattımı da kapatmışlar 1 haftadan beri bu konuyla ilgili bana derhal ulassinlar bu konuyla ilgili dönüş yapmazlarsa tüketici haklarına şikayet edeceğim 05369130257 numara kullanicisiyim

08-09-2017 14:49:47

Normal faturam 87 tl bana gelen bu ayki fatura 197 tl müşteri hizmetlerini aradım bana,4 cü ayda yatırdığım faturayı bayi tarafından parayı geri çekildiği söylendi benim suçum ne ödemek zorunfamıyım dönüş yapılırsa sevinirim 05386713244

06-09-2017 21:16:02

Benim her ayın 7 sinde faturam kesiyor bir kaç aydır ben paket felan kullanmadan faturamin üzerine 30 tl para könuluyor musteri temsilcileri hep yanlış bilgi veriyor sizden hiç menmun kalmadığımı belirtmek isterim bu durumun en kisa zamanda duzetilmesini istiyorum her ay boş 30 tl para konulmasin en kisa zamanda beni bilgilendirin durumla ilgili

03-09-2017 05:57:12

Beni müşteri hizmetleri aradı seni faturalıya gecirelim dedi daha avantajlı tarife sundu bana bende arıyan kisiye söyledim bana bitane 7070 den fal msc geliyor iptal edin die konuştum kişi gerek yok dedi ücretsiz dir dedi benim ilk aydaki faturam 25 tlyken 237.60 kurus gelmiş bu yüzden şikayetçiyim artı dün iptal ettirdiğim halde bidha aynı msc geldi aradım bı gene Kenan die biri çıktı ben iptal edemem die tlfnu öylece yüzüme kapati bumudur müşteri ye gösterdiğiniz hizmet biraz adam gibi hizmet verin müşteriyi boylemi memnun ediyorsunuz

31-08-2017 00:28:00

100 küsur olan faturam bu ay 300 lira geldi bayiye gidip soruyorum biz bakamiyoruz diyo musteri hizmetlerini ariyorum mesaj olarak atiyolar 200 diger harcamalar diyo 200 lira ne harcayabilirim.

25-08-2017 15:11:05

Annem benim hattimi kullanıyor normalde 100 tl faturam ama bu ay okuması yazması olmayan annem 466 adet mesaj yolladığı için (telefonu bozuk olduğu için yanlışlıkla) fatura 434 tl geldi bu durumda ne yapmalıyım lütfen yardim

24-08-2017 02:04:38

selam ben ihsan polat 05466180025 cep telefonun faturalı hatttın sahıbıyım 3 aydır bana 188 tl fatura tahsıl edılıyor neden normalde 135 tl tahsıl etmek gerekıyordu ve duzenlı sekılde odemesı yapılıyordu böyle 3 aydır yuklu fatura geldıgınden ben mağdur oluyorumcevap verılmesını ıstıyorum aksı takdırde kapatacağım faturalı hattımı

19-08-2017 13:30:59

Bu sözüm vodofon da calışan müşteri hizmet lerine söylüyorum insan insanla konuşup anlaşamıyorso insan olmanın ne anlamı kalır ben faturalı hattımı ibtal etdiyorum bana bindereden sugetiriyorlar

18-08-2017 05:11:57

Faturali 3gb gunduz-3 gb gece tarifenize gectim.ozer bilgilerimde gece-gunduz ayirimi olmadigi icin 542 yi aradim ancak derdimi anlatirken bilgisayar sisteminiz kendi kendine baska bir intermet paketi daha yapti.ve benim boyle bir talebim dahi olmadi(yapilan ses kayitlarindan dinlenebilir) sorunumu cozmek icin aradigim musteri hizmetleri ekstra sorun yapti:/

17-08-2017 11:44:14

raturamı ödedim.12 saat geçti hala hattım açılmadı.

14-08-2017 14:14:56

38 lira gelmesi gereken fatura 200 küsür geldi ve ailemden ceza yedim ben hiçbir şekilde paket alınız yapmadım.!

13-08-2017 15:28:51

Faturama ek 15 TL ücret gelmiş.Bu ücret bir firma tarafından benim bilgim dahilinde olmadan kesilmiş.Bu ücretin geri çekilmesini rica ediyorum.

13-08-2017 15:21:52

25 TL ödeyecek yere 168 lira fatura gelmiş enayi mi var sizin karşınızda bu parayı odeyecek

13-08-2017 04:41:03

fatura 410 TL geldi 2 hafta önce dakika aşımı yada internet aşamı vs kesinlikle yapmadığım halde önceden 50 tl gelen fatura şimdi yüksek geldi ödemedim ödemicem .....

08-08-2017 10:56:27

Duran tarife kullandığım halde nedense durmuyo aşım ücreti alıyolar. Faturam iki katından fazla geldi. Ve çözüm yok. Çıkmak için taahhüt cezası ödemem gerekiyor vodafonedan. Benim onayım olmadan başka tarifeye geçilmiş. Bu kadar basit olmamalı.

04-08-2017 08:20:41

1 yıldır faturamın çok üstünde ödeme yapıyorum çok madurum faturaya çıkarıyorlar şikayetçiyim yoksa mahkemeye vermek durumundayım huzuru kaçtı sizin yüzünüzden

01-08-2017 00:51:09

950 tl faturaminolur be hat tim kapalı olduğu halde gelen fatura buu açıklama yapılsın derhal avukata başvurudan yoksa

28-07-2017 14:35:27

Turkcelleden vodafona geçtim pişman oldum hat üstüne cihaz aldim 2 ay odedim 180tl hat ücreti 39 tl paket ucreti 219 vs 240 tl ama bana yanlislikla 2 aylik fatura yansittilar 538 tl olarak sonra kac defa aradim yanlislik oldu dediler duzeltilecek dediler duzeltmediler her defasinda oyaladilar vadeli aldigim telefonun vade farkini odememe ragmen tek faturaya yansittiklari 2 aylik cihaz ucretini haksiz buluyorum dava aciyorum simdi bir daha vodagone asla kullanmicam

28-07-2017 12:56:08

80 tl lik faturam bu ay 478 lira geldi fatura bilgilerine baktığımda sms msn borcu olduğunu söylüyor kafayı yiyeceğim

27-07-2017 02:03:30

hattı kapattıgım halde 4 adet fatura çıkardılar bana sonra hattı kendileri kapatıp bide tahahüt bedeli çıkarmışlar avukatla ögreniyorum . aradıgımdada konuşma kayıtlarını reddediyolar.

26-07-2017 05:00:56

Bu Vodafone kandırmaca ya resmen kitliyo 8tane Vodafon hattım var hepsini turkcele gecirecem milletin hakkını yiyiyorlar

26-07-2017 03:00:14

Vodafone tamamen insanları kandırıyor . Her ay saçma sapan yüksek faturalar ödüyorum ki çok arama yapan nette takılan biri değilim . Aradığınızda da müşteri temsilcisi ile görüşmek öyle zor ki sürekli kiviriyorlar. Bir daha bu lanet hat ki Allah korusun diyorum .

25-07-2017 03:09:28

Bende 60 lira öderken her ay faturamı bu ay 540 lira gelmiş. 7000 den bakıyorum herşey yerinde. Nedir bu kadar para. Niye verelim.

24-07-2017 15:51:14

05446505949nolu telefona 1 ay faturalı kaldı 1 ay sonra kontöre çevirdim borcu ödememe rağman tahini üzerinde bu telefon başkasının adına iken bana verildi o telefonun borcu bana mal edilmektedir detaylı bilgi bana gelmmesini istedim hala gellmedi bilgileri bekliyorum

22-07-2017 02:34:24

yurdışına iş gezisine gittik hiç arama yapmadıgım halde verim açık pozisyonda kalmış ve gruptan arkadaşların gönderdiği fotoğraflar hepsini indirmiş haberim yokken müşteri temsilcisi beni aradı ve direk faturanız 1100 tl ye ulaştıgını söledi şok oldum böle bi saçmalık nasıl olabilir anlam veremedim adam yurtdışı pakedi almış 15 tl ye benden daha fazla foto indirmiş ben yarısı kadar inmiş 1100 tl soygun varr 10 yıllık vodafone kullanıcısıyım iptal ettiricem

20-07-2017 09:47:27

Benim faturam cihaz aldigimdan dolayi 109 lira ama hic bisey indirmeme ragmen sistem tutarı olarak bana 139 lira fatura geliyo gecen ayda boyle oldu lutfen artikdikkatli olun yahuuu

20-07-2017 02:16:20

5392955895 normalde faturam 25 tl gelen fatura 1188 tl aşım olmuş dior ben başta geçerken aşım olmasın demiştişm ne bi bildiri nede bi arayış oldu dava açabilirmiyim

17-07-2017 06:59:17

5354581325 Haziran dönemine ait faturanın 70.00 tl Mobil ödeme adı altında fazla yaptım.Farkında olmadan onaylayıp sonradan IPTAL mesajı yanlış yere gönderildiği için abonelik devam etmiş.Uygulama kullanılmadığı halde iade işlemleri için operatör servisim yardımcı olmamıştır.Haksız uygulamayı destekleyen operatör servislerini kınıyorum.

13-07-2017 09:37:47

5413190031 bu numara benim hattım bu fatura iki aya aynı şekli geliyor ben İnternet kullanmıyorum bu faturalara itiraz ediyorum ve ödemiyorum ben her ay 30 TL paket yüklüyorum niye o kadar fatura geliyor ben şikayetçiyim

13-07-2017 09:30:07

faturam 154 TL gelirken 692 TL gelmiş nasıl oluyor çıldırmak üzereyim cevap bekliyorum

13-07-2017 09:12:25

40 tl yerine 375 tl fatura geldı. Bu nasıl iş. Duran paket yapdırdık. Zorla her gün arayarak deyısdıler tarifeyi. Duran akıl kupunden cıkarır çıkarmaz. Al sana yüklediler 376 tl yı

13-07-2017 06:44:11

Bana 700 tl ara foturali gelmiş hiçte ilgileniyorlar

07-07-2017 06:51:51

Wodafone faturam 20 liraken 128 lira geldi bu nasıl iş ya bi muhattap arıyorum kendime

04-07-2017 17:06:37

akıllı küp tarife 19 lira gelmesi gereken fatura 50 lira geldi şaka gibi ya. İptal ettiricem bu ne rezillik böyle

04-07-2017 09:05:00

ek sms paleti almama rağmen atmış olduğum smsler faturamda ücrete tabii tutulmuş.55 tl olması gereken fatura tutarı 155 tl olarak geldi.müşteri hizmetlerini arıyoruz aynı şeyi geveleyip duruyo.paket aşımı yapmışız.ek paket aldığımın mesajları bile duruyo.bu iş çözümlenene kadar ödeme yapmayacağım.

04-07-2017 04:11:52

Benimde faturam 50 tl gelicekti 148 tl geldi bu ne saçmalık boyle!!

30-06-2017 09:25:00

Faturam 19 TL ken 65 tl gelmiş sordum neden diye mobil görüşmesi dediler ben bobil anlamam bebeğim ikinci faturam yazıklar olsun milleti soyuyorlar iptal etmek istiyorum aynı operatörün kontörlü ye ceza var diyor lar bune biçim iş aynı operatör de cezamı olur bu neyinim operatör

26-06-2017 09:01:19

69 tl lik fatura 90 tl geliyor istyan ediyorummm

23-06-2017 15:13:29

CİHAZ ALDIM ANLAŞMALI 150 TL YANSITILACAKTI 381 TL YANSITTILARAYRICA SMS HAKKIMI KULLANMADIĞIM HALDE SMS AŞTINIZ DİYEREK 1000 TLDEN FAZLA FATURAYI ÜSTÜME YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR AYNI SORUN BUGÜN ARKADAŞIMIN BASINADA GELDİ 80 LİK FATURA 400 E ÇIKTI TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET EDİP MAHKEMEYE VERİCEM HERKESE SÖLÜYORUM EĞER TAAHÜTÜ OLMAYAN ARKADAŞLAR VARSA KESİNLİKLE VODAFONE KULLANMASIN CİHAZI ÖDEYİP 1000 TL SORUNUNU ÇÖZÜP HATTI DEĞİŞTİRECECİM BİDAHA VODAFONE Mİ ASLA KİMSEYE KULLANDIRMAM TAVSİYE ETMEM SEVDİKLERİNİZE SEVSİYE ETMEYİN ZOR DURUMA ÜŞÜRMEYİN KULLANILACAK BİR HAT DEĞİL

23-06-2017 07:18:15

Faturam cok yüksek geldi 160tl ne yapabiirim

22-06-2017 17:07:36

60 tl olan faturam 422 tl gelsi magdur esiliyoruz lutfen el atilsin sms atiyorum para olarak geri geliyor

21-06-2017 10:24:05

Bune kardeşim yaa 3 tane hattımız var.eşimin 49gelmesi gerekirken 109 geldi kızımın 39 gelmesi gerekirken 173 benim 39 gelmesi gerekirken 224 lira kardeşim biz yemeyelim içmeyelim size çalışalım müşteri hizmetlerine hiç ulaşamıyoruz bu başka bir sorun oda ayrı ücretlendiriyor valla bıktım

21-06-2017 06:15:16

30 tl fatura tutarı anlaşmama rağmen her ay farklı rakamlar geliyor. Üstelik arayan kişi fatura aşımınız olmayacak demesine rağmen.şuan dakikam internetim herşeyim tam olmasına rağmen yine 30 liralık fatura bi anda 44 de çıkmış ay sonuna kadar 80 i bulur nerden yiyorsam artık ben nasıl bi şeyse bu iptal etmek istiyorum Vodafone batsın kimse kullanmasın. Bana dönüş yapılsın acilllllllll 5417129867

19-06-2017 16:42:27

Güncel tutarım 53 liradan 953 liraya çıktı hiçbir cihaz falan almadan acilen duruma el atılsın

18-06-2017 06:17:03

Faturam 47 tl olduğu halde ve tarifem de aşım yapmamama rağmen 89 tl fatura geldi. Boyle bir şey olamaz ya duzeltin şunu

16-06-2017 03:55:20

Tl ye geçişyapmak istedim tarifemin yılı doldugu için 3 gün önceden aradım tamam dediler ve faturamın bitis gününe 2 gün önceden tekrar aradım tamam dediler tarifeniz yıllık sözleşme bitti an tl ye geçiş yapacaksınız dediler ve sözleşme bitti kendi kafalarına göre benim haberim olmadan sözleşme yenilemisler 22 tl.lik fatura simdik 35 tl ödüyorum

15-06-2017 06:44:39

Son 2 aydır 10 gb internetim bittikten sonra vodafone otomatik 500 mb tanımlıyor taki fiyat uçana kadar bu tekrarlıyor. 346 ve 376 2 adet fatura geldi. Hala ödenmedi ve hat kesildi. Bu konu ile ilgili şikayeti olup hakkını alan oldumu aceba.

14-06-2017 07:17:40

Kim sorumluysa ilgilensin ben böyle bişey görmedim 500tl fatura hayata ödeyemem resmen keriz yerine koyuyorsunuz bizleri

14-06-2017 07:13:31

Hiç haberimiz yoken faturalıhata geçirmişler 500tl fatura bir ay bile olmadan bu nedir kardeşim yaaaa nerde bu sorumlular nasl haberimiz yoken faturalı tarifeler gecirirsiniz

13-06-2017 06:46:01

faturam 106 tl fakat aşım yapmadığım halde 157 tl geldi

12-06-2017 09:21:13

30 tl dediler her ay 100 tl veriyom nu il

12-06-2017 09:20:30

Arkadas faturayı iptal etcez bir türlü olmuyo 2 e bas 2 e bas 3 enas bir turlü bahlanmiyo

12-06-2017 03:53:36

her ay yükselen faturama yanıt bulamıyorum.fatura detayı kağıt fatura gelmiyor lütfen bana dönün 05449739993

09-06-2017 08:45:37

5455430623 nolu telf fazla ödeme geri iyade istedim gelmedi

06-06-2017 23:19:10

05/02/2017 de gelen vodafone faturam cihaz uzerine olan borcum bittiği halde cihaz param ile beraber geldi. ve faturam iki kere kesildi 35 tl gelecek olan faturam 170tl geldi. Daha önce mart ayıdada aynısı yapıldı diğer ay fatura göndermeyiz denildi.ve göndermediniz. 05/02/2017 tarihindeki faturamın sizi çokca arayıp yazılı olarak ikinci şikayetimi yazdığım halde bana geri dönüş yapılmadı.telefonlada iki kere görüşüldü dönüş yapılacak dediğiniz halde geri dönülmedi. illa müşteri haklarınamı şikayet bekliyorsunuz.paramın bana acil tarafından iyade edilmesini bekliyorum.en kısa zamanda vodafone i de bırakıyorum. ACİLLL CEVAP BEKLİYORUM.05305497696 nolu aboneyim

04-06-2017 14:41:32

Yeni vodafone a gectim daha fatura gelmedi ama sorguladım 239 tl diyorlar ne yapmam gerek

04-06-2017 05:29:28

benim fatura normalde 30 ytl ama 150 ve 190 geldi

02-06-2017 11:44:24

Benim fatura normalde 25 lira ama 95,10 lira geldi.

01-06-2017 03:51:17

Benim fatura ay sonu gelmesıne ragmen neden fatura borcum gozukmuyor

29-05-2017 11:03:22

Iyi akşamlar ben hüseyin kocaefe geçen ay türk telekom dan aveyaya geçtim fatura dan dolayı Vodafonu arkadaşların da net etti fakat 46 Tl diye sözleşme imzaladım fakat ilk fatura 68 Tl geldi hadi normal belki bilmediğim bişey vardır diye sıkıntı yapmadım kendine mayıs ayının faturasını görünce dünyam yıkıldı 170 Tl oha yani sayın Vodafon sorumluları 29.05.2017 de 18.40 saatlerinde musteri hizmetleri ile görüşme sağladım niçin yüksek geldi diye sorduğumda gülünç olayla karşılaştım mobil beri aboneliği ve oyun aboneliği olmuşsunuz oyun aboneligini iptal etmişsiniz diye cevap aldım.ben ne kumar oynar abone oldum nede mobil veri midir nedir bilmiyorum ben böyle bir abonelik falan yapmadım benim bu fatura ile ilgili acil taraftan bu aboneliği falan kim yaptıysa acilen çözüp bu faturanın anlaşmış olduğum 46 Tl olarak yansımasını istiyorum ve bana bilgi verilmesini istiyorum saygılar iyi akşamlar.

29-05-2017 04:24:39

Benimde 29 tl gelmesi gereken fatura 98 tl geldi

25-05-2017 15:15:58

2 ay önce yenı telefon aldım 2aydır 109tl gelmesi gerekirken fark lı üçretler geldi.5 faturasıda 109tl.gelmesi gerekirken204tl geldi.bu ne saçmalık.ödeyeceğim tutar 109tl.bilginiz olsun.yanlışlıgı düzeltin.levent Küçükılgaz 95tl fazladan geldi.

21-05-2017 17:22:58

2 tane hattım var normalde faturalarım birisi 60 birisi 80 lira civarı geçen ay bir hattım 40 kuruş diğer hattına 9 lira para geldi müşteri hizmetlerini defalarca aradım bi yanlışlık olduğunu ve bunun kontrol edilmesini istedim en az 5 kere aradım ve bana sistemsel sorun dendi bu durumu düzeltin bir dahaki faturama kesinlikle yansımasın yoksa şikayet ederim dedim her seferinde ve ben iki fatura birden odeyemem dedim bugun bir hattima 140 digerine 309 lira fatura gelmiş ve ben yarin mahkemeye şikayette bulunup hatları da kesinlikle iptal edicem bu tamamen işi bilmeyen insanların orada kurmasından kaynaklanıyor gerekirse 10 kişi ıssız kalacak ama bunun arkasını sonuna kadar arayacağım..

19-05-2017 01:09:36

Faturamla ilgili şikayetçiyim 5394356842

17-05-2017 12:41:04

vodafon ilgisiz bir kurumdur tlf aldım 1 yıl geçti halen tlf fatura kesilecek müşteri hizmetleri ilgilenmiyor başka bir bayiye gittim dengesiz konuştu çıktım bir daha müşteri hizmetlerini aradım malesef yardımcı olan olmadu

16-05-2017 22:34:12

Faturamla ilgili şikayetçiyim 5394356842

15-05-2017 11:44:13

Vodafon ınternet hattını hıc kullanmadım iade ettım ertesi gun 89 tl odeme geldı dıkkatımden kacsa icraya verilecektim.

12-05-2017 03:57:04

85tl olan faturam 115;162;162; son olaraktan 228tl geldi nedenini öğrenmek istiyorum

11-05-2017 05:32:53

iki gündür ulaşamıyorum ne kalitesiz bir kurum yıllardır kullanıyorum lanet olsun

08-05-2017 06:11:24

40 liralık faturayı 20 liraya satıyolar daha sonraaa insanlara yüklüyolar faturayıı.

08-05-2017 06:08:44

bize de aynı şekilde 350 lira ara ödeme geldi biz bu faturayı ödücez ama aynı şekilde hakkımızıda sonuna kadar arıycazzz... hiç memnun değiliz vodofone dannnnn

05-05-2017 10:41:52

Normalde faturam 45 55 arası geliyor faturam 370 tl gelmiş ara dömemeymiş allah askin bune ya eliniz vicdanıza koyun msj yok paketiniz bitti diye arama yok insanların hakina giriyorsun hakkımı en sonuna kadar arayacağım

05-05-2017 09:42:05

Ya 25 olan faturam 254 lira geldi sinir krizi geçirmek uzereyim

03-05-2017 06:03:16

benim telefon faturamda 50 geliyordu bşr gün telefonum bozuldu 203 geldi aradık hizmet merkezi oyun yüklemiş ulan kendi suçunu bize attı yani siz siz olun vodafone inanmayın tam bir sahtekarlar kanpanya yaparlar size kitlerler şimdi telefonum 141 geldi neden çok geldiğini bilmiyorum ama yemin ediyorum en sonunda mahkemeye dava açıcağım

30-04-2017 04:33:18

Yanlış hatirlamiyorsam 25 tl olan tarifem içinde 5 bin sms 750 dk ve 5 gb var ama bu bana her ay 57 tl olarak geri dönüyor hani hat odemedigimde kapanıyor açınca da açma kapama parası alıyorlar anlıyorum ama diğer zamanlar ne için beni somuruyolar bi yetkiliye ulaşamadım vodofon bayisine gidiyorum bana müşteri hizmetlerini aramami söylüyorlar ama bi yetkili hala daha çıkmış değil bıktım artık bu neya

26-04-2017 21:04:03

Vodafoneyi kaç kere arayıp faturamı kapat dediğine rağmen kapatmadılar bana 2 fatura daha çıkardılar sizce ne yapmam lazım

26-04-2017 05:30:03

Benim faturam dahilinin dışında fazla fatura geliyor ben bu faturayı Red ediyorum mobil İnterneti kullanırken oyun indirdik diye birşey indirdik diye birşey izliyor uz diye fatura fazlamı gelmesi gerekiyor böyle olacaksa kaldırın mobili kardeşim aslı fatura neyse onu öderim fazlasını ödemeyeceğim itiraz ediyorum

24-04-2017 16:53:44

Nisan 12 fatura 192tlödedim bir hafta sonra 212tlfaturabirdaha geldi nasil olur hayret normal fatura m90tl lütfen yardımcı olun yazık günahbe

24-04-2017 14:06:46

selam red tarifesiyim 500 tele geldi ödedim şimdi 700 tl geldi red felan pavavra tüketici haklarına baş vurcam mec bureen önüne gecemiyom bu faturanın 05422102812

19-04-2017 05:38:21

5398373829 vodofone faturali hat kullanuyordum 27tl her ay oduyordom mart 2017 1 dk icerinde 1299tl borc cikti musteri hizmetlerini ariyorum bayan diyor ki borc gozukmuyor 1 hafta sonra ariyorum tlf cikan bayan diyorki yurt disinla grs me yapmissiniz bende dedimki bayana hic bir baglantim olmadi dedim nasil bir muesese anlamadim adam akil isinizi yapin kardesim uc kagitcilik yapanizin bir anlami yok insanlara karsi durust olmanizi onerim bu borc size gelse yetkilere siz odermisiniz 27tl nerde 1299tl nerde

18-04-2017 14:40:45

Üç aylık faturayı sıkıntı kardan dolayı ödeyemedikleri 4.500 olmuş acaba kıredimi çektim haberim yok icralık oluyorum haberim yok

17-04-2017 12:23:27

5412593801 nolu hat sahibiyim iki yıldır 77.5 tl faturama 207 tl kusur gelmiş ben bu tur şeyleri kabul etmem benim 3 vodefone hatım var hukuki haklarımı kulanmak zorundayım lutfen cevap istiyorum

17-04-2017 12:12:54

Benim iki yıldır 77 tl ödediğim faturam tam207tl kusur gelmiş muşteri hizmetlerini aradım herhangi net birbilgi nasıl yardımcı olursunuz

13-04-2017 10:59:53

4 ay oldu vodafoneye geçtim taahhüd edilenden fazla geliyor fazla geldiğini ispatlamama rağmen yokuşa sürüyorlar bu aralar çok şikayet var acaba sorun nedir.

12-04-2017 15:22:55

Benim faturam 35 tl olmasına rağmen her ay bana 90 tl geliyor kapatcm bu hattımı Vodafone

12-04-2017 12:31:23

135 tl cihaz taksidim oldugu halde bi ayki faturama 520 tl cihaz taksidi yansimis

06-04-2017 08:17:23

Vodafone cep merkezinde tarife değişikliği yaptım.Görevli personele mevcut tarife içerisindeki tanımlı heryone 5000 sms imin bedelini ödemiş olduğum için devam edip etmediğini sordum.edeceği söylendi.Ancak fatura kesilip geldiğinde en fazla 50-60 TL gelecek faturam 127 TL geldi.Bende Vodafone müşteri hizmetlerine(16 ekim 2012 de) itirazda bulundum.Ve talebimin en fazla 5 iş günü içerisinde çözümleneceği söylendi.Ancak hala çözümlenemedi(12.11.2012) ve ona bağlı olarak bir sonraki ay faturamda 240 TL ye yakın geldi.Daha bir önceki çözümlenememişken bunun nezaman çözümleneceği mechulll bir çok defa aramama rağmen halen bekliyorum.....bu şikayet üzerine bundan sonra vodafone faturalı hat alırken bir dahja düşünmenizi isterim

05-04-2017 12:33:50

Ara faturam.950 tl gelmiş vodafone dan hiç memnun degilim hiç iyi değil tavsiye etmiyorum

05-04-2017 12:29:44

Yarın mahkeme ye baş vurucam 950 tl ara faturami olur ya askeri ücret çalışıyorum sizemi veriyim ev kirasina mi veriyim bune ya buna bi çözüm bulmanız için arz ediyorum yada bahkeme ye kadar yolu var bu işin sonuna kadar peşindeyim

04-04-2017 06:37:07

Vodafone magdurlari bu hatti kulanan biri degilim ama ūzūlerek okuyorum tum sikayetler ayni neden bu sirketin kapatilmasi yönunde buraya yazmak dahi cozum degil anladigim kadariyla sikayet ettiginiz yerler bike size donus yapmiyo ve bu siteyi okumamin nedeni ise sevdigim insana yuklu fatura gelmesi ve ustune ustluk telefonunun kapatilmasi hangi kanunda var bilmiyorum ama vodafone kendi kanunlarini koymus anlasilan

02-04-2017 12:47:17

Mobil ödeme adı altında bana ödemeler geliyor.musteri hizmetlerini arıyorum. Bana yardımcı olmuyorlar.

31-03-2017 02:28:40

merhabalar lutfen sizden ricam müşteri hizmetleri ile görüşmek istiyorum.0543 343 25 23 artık vodafoneden bıktım ya sanki bütün vodafon faturaları ben ödüyrum 1200 fatura olabilirmi ya ben bu faturaya itiraz ediyorum gereken yerelere baş vuracam acilll

27-03-2017 03:29:30

Faturmizi ödedik 20 gün oldu hala hayatımız kapalı ödendi olarak gözükmüyor müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz ne yapmam lazim

24-03-2017 14:28:00

15 Şubat 2017 den itibaren gelen mesajda faturanın 35 tl üzerinden devam edeceği söylendi. Bunun üzerine musteri hizmetlerini aradığım da yetkili kişi 23 lira üzerinden devam edebileceğim söylendi ama gelen fatura 35 lira üzerindedir sizle görüşen size yanlış vaatte bulunmuş 2 ile 15 gün içinde düzelecek dedi dur bakalım.

24-03-2017 08:22:05

Merhaba hattimi ozel sebeplerden dolayi kapattirmak istiyorum ama musteri hizmetleri bayi kapatabilir bayi musteri hizmetleri diyor 1 hafta oldu daha hattim iptal edilmedi 3 tane daha hattim var vodafon kesi likle yardimci olmuyorlar en kisa zamanda sorunumun cozulmesini istiyorum

23-03-2017 14:17:48

kardeşim vadovon müşteri temsilcileri sizlere sesleniyorum 2 sat müşteri hizmetlerini arıyorum cevap vermiyosunuz ama faturayı kitlemeyi biliyosunuz rıza arun

23-03-2017 09:31:23

Faturamı ödedim hattim açılmadı 4 saat gecti

22-03-2017 05:25:43

Benim faturami iptal edecegim beni aradilar ve sonra faturaliya gectim ben istemedim kandirdilar lutfen iptal edinn

16-03-2017 10:00:02

Benim faturam 60tl geldiği halde bu ay 150tl geldi aramadıgım numara aramış gibi gösteriliyor nasıl oluyor bu itirazcıyım

15-03-2017 10:41:40

Bunlara ulasilmiyor operatör öğrenmişler baglanamiyoruz sikinti yok dert paraysa veririm sonrada istedigim yere geceriz ilk zamanki vodafon yok artık arkadaş kimle muhattap olacağız

15-03-2017 09:26:44

Benim hattim kontorlu ama ara odeme diye bana 600 lira fatura cikardi ne demek oluyor bu

14-03-2017 11:51:17

50 lira faturam 830 lira gelmiş ve size ulaşamıyorum si bana ulasın itiraz edicegim 5066781496 böle aşşağıda bir hizmet görmedim 5 günde 750 tl sms asımı nasıl oluyor

10-03-2017 10:07:27

2015 te faturalı hat aldım sözde her yöne ve sınırsız internet ve aylık 45 tl fakat kullandığımdan beri hiç 45 tl gelmedi sürekli 80,120,200,78,86,tl fatura geldi her ay ben 1 yıl boyunca sözleşme oldugu için böyle kullanmakta mecbur kaldım daha sonra 1 yıllk sözleşme bitti ben müşteri hizmetlerini arayıp faturalı dan çıkış yapıp normal paketli ye geçiş yapmak istedim onaylandı sonra ertesi gün bi anda 800 tl fatura geldi tekrar müşteri hizmetlerini ardm bana her ay konuşma ve internt limitinizi aştığnz için öyle oldu dedi iyide ben zaten her ay 45 tl ödüceğime 85,200,120 tl ödüyorm siz neyin faturasından bahsediyonz dedim ihtiraz ediyorm dedim şuan avukatlık olmş toplam 1.660 tl olmuş ve yine diyorm ihtiraz ediyorm.......bunun açıklamasını lütfen yaparmısnz

09-03-2017 01:07:20

85tl gelmesi gereken fatura 112tl geldi bunun bir aciklimasi vardir bekliyorum acil

08-03-2017 05:53:02

165 TL gelmesi gereken faturam 200 lira geliyor iki aydır

08-03-2017 00:42:10

Faturalıya geçeli 1 ay oldu faturam 29 TL ydi 609 TL geldi bu nedir şikayetciyim

04-03-2017 05:05:40

VODAFONE DA HERKESTE OLAN EN BÜYÜK SORUN FATURANIN YÜKSEK GELMESİ GÖRDÜĞÜM KADARIYLA . EVET AYNI ŞEKİLDE BENİM ŞİKAYETİM DE O VE DE EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM VODAFONE HATTINA GEÇMEK OLDU . HER AY 60 TL ÖDEMEM GEREK FAKAT HİÇ BİR ZAMAN 60 TL ÖDEYEMEDİM . SÜREKLİ 350 - 400 TL ÖDÜYORUM PEŞİNE DÜŞMEDİKÇE ARTAN FATURANIN BU SEFER PEŞİNİ BIRAKMICAM 510 TL GELMESİYLE SONLANDIRCAM. PİŞMANIM VE BİR ÇOK KİŞİYİ BU HATTA GEÇMEMESİ İÇİN ENGELLEDİM ENGELLİCEM DE HİÇ MEMNUN KALINACAK BİR HAT DEĞİL..

01-03-2017 10:49:36

ben yeni bir vodafon hat aldım almaz olaydım arabamın tekeri patlıyadıda o bayiiye ğitmez olaydım ben 69 tl fatura beklerken bana 791 tl fatura ğönderdiler

01-03-2017 09:27:47

6617 Total futbol servisi her seferinde üye olmadığım takdirde faturama para yansıtıyor çok şikayetçiyim gereğince yaçılmasını istiyorum hiç bir üyelik istemiyorum

28-02-2017 09:27:04

Bende vodafonedan bir telefon aldim aylik 117milyon ödiycekken 261milyon fatura geldi musteri hizmetlerini aradim bizim hatamiz cozucez dediler diyer ay faturam 123milyon geldi simdide musteri hizmetlerini ariyorum cvp vermiyorlar telefonu aldigima cok pismanim

27-02-2017 10:04:13

Faturami bugun odedim ustunden 6 saat gecti sozde 10 dk aciyolardi ama hala kısıtlanmada

24-02-2017 16:34:24

Bana 3aydir cok geliyor 233 geldi uc aydir cok geliyor müsderi hizmetlerin ariyorum herkez ayri bir sey soyluyor bende şikayeciyim hatdi kapatmak isdedim onu da kapatmiyorlar biz faturayi nasil öderiz onu bilen yok

22-02-2017 23:03:51

Ben numaranın fatura borcu ödedim halde hattım kısıtlanmış olduğu halde hattının açılmasını istiyorum

21-02-2017 20:29:32

Nisan 2016 bircihaz aldım faturam yuksek geli. yor cihazın ücretini ödemek istiyorum kabul etmiyor Eldeniz kanunu yolda tüketici mahkemeye verecek bilgilerinize

21-02-2017 14:14:54

Ya faturam her ay 18 20 felan geliyordu bu ay 280 TL geldi saka gibi kafayı yiycem

21-02-2017 14:00:22

BÖYLE BİR ŞEY OLURMU 84 TL TAHÜTNANEM VAR 155TL FATURA GELİYOR FATURAMIM DÜZELTİMESİ İSTİYORUM

21-02-2017 09:07:00

Benım faturam 32 tl 101 tl gelıms bana bayıde soyleyen bu yurtdısı konusma ve 82 adaet fılanmı sms kulanma yhu benımm ztn sms hakkım var doldurmamısm bıle ondan ek uceret gelmıs yurt dısı konusma hıc yok ztn ondandn ucret gelmıs cocuk deglız bılzler enayıde deglıs 32 tllık fatura nasıl 101 tl gelıyor cocukmu kandıryosunuz 542 arıyorum fatura bılgı dıyorum suan eslmınızı geerceklestıremıyoruz dıyor bu nedır nasıl ben memnun kalıcam gecen ayda 32 tllık fatura yıne 45 tl olarak geldı odedm sıkayet kaydı olusturudum hayla gerı donus yapımamıs bana arıyoalr fatura degıstermık ıcın benı ama sıkayert kaydı ıcın aramıyosunuz şikayercıyım budurumdan holdıng veya bı devlet sahıbı degılım umuramda olmasın normalde sıradan bı vatandasım geregının yapılmasını hemen ıstıyoum sınır kupune donmusum ztn

19-02-2017 23:22:15

Faturam 45 TL 123 tl geldi

19-02-2017 02:35:55

bana 47 tl fatura gelirken şubat ayında 141,90 tl fatura geldi.müşteri hizmetlerini aradıgımda vodafone menuye girdiginiz için 93 tl fatura fazla gelmiş dediler,ben 1,5 ay önce tüm abonelikleri iptal ettigim halde nasılda bu kadar yüksek fatura gelir,insanları kandırmayın lütfen

16-02-2017 13:22:54

Bana bu ay 600 TL faturamdan hariç geldi ödeme durumum yok ve bişgilendirilmedim bu konuda ne yapmalıyım ödeyemezsem?

15-02-2017 08:45:42

29 TL gelmesi gereken faturam 850 TL geldi. Şikayetciyim

06-02-2017 10:53:07

Size 2.ayın 2 sinde telefonla ulaştığım şikayetimle ilgili 72 saat sözü verildi ama bu süre geçtiği halde dönülmedi hani siz diyorsunuzya borcunuzu ödemediğinizde yada iptal istediğinizde sözleşme süresine göre paramı isterim diye bende sizden hiçmi hiç memnun olmadığımdan tüm ödediğim parayı istem ile mahkemeye verecem bilgilerinize

06-02-2017 08:35:45

2 aydir fatura borcum gelmiyor.nedenini ögrene bilirmiyim..sonradan fazladan gecirmek icin mi gondermiyorsunuz.numaram 05312986401 artik bir cözüm uretirseniz sevinecegim.aksi taktirde sikayet te bulunacagim.

01-02-2017 08:36:26

faturalı yaptılar 1 yıl kullandım sözlerinde durmadılar faturalıdan kontörlüye 2 aydan beri gecemedim sürekli bahaneler hele birde müşteri hizmetleri var 50 dakika bekledim baglanadım yazıklar olsun vodafon 05414487576 ama bu böyle olmayacak.

31-01-2017 14:30:28

Faturam dengesiz geliyor fatura aşımı istemiyorum beni arayın 0 544 740 11 39

28-01-2017 16:10:26

vadafon iyice bozdu bu sene kredi kartıyla ödeme yapıyorsun netten o bile sistemlerine düşmüyor paranı yatırdığın halde borçlu çıkıyorsun ben türkcelle kaçtım rahattım

25-01-2017 15:06:50

Bana neden bu kadar gereksiz fatıra geliyor anlamiyorm siz bizi keriMi andını her ay ayni şey yeter artık

25-01-2017 11:27:38

Vodofon faturuliya geçtiğim için bin pişmanım

13-01-2017 04:11:05

FATURALI HAT ALDIM 69 LİRALIK ARDINDAN TARAFIMA 96 ARTI 180 LİRA ARA ÖDEME DENİLEN BİR FATURA GELDİ.BEN,BU 180 LİRALIK FATURAYI ÖDEMEDİM HEMEN HEMEN 3 AYA YAKLAŞACAK.BENİM ŞİKAYETİM ŞU; HAT AÇIKKEN BİLE 250 LİRA LİRA ULAŞAN FATURA GELMEMİŞTİ HATTI KIRDIM 2 AY ÖNCE YANLIŞLIKLA.GEÇENLERDE FATURAYA BAKTIRDIM 2 AYLIK BİR ÖDEME ÇIKARILMIŞ 675 LİRA BU NASIL OLUYOR ANLAMIYORUM HAT AKTİFKEN BİLE BU KADAR FATURA GELMEZ İKEN,NEDEN HAT KAPALI İKEN HİÇ BİR ŞEKİLDE KONUŞMA DAHİ YAPILMAZKEN 675 KÜSÜR FATURA ÇIKARTILIYOR VE BU KONUDA NERELERE MÜRACAT EDEBİLİRİM TEŞEKKÜR EDERİM

12-01-2017 16:55:05

541641572 Bolu hatımı 12.31.2016 2 adet fatura ödedim haksızlık vqr yasal yollardan bütün haklarımı kulanacam

10-01-2017 11:19:28

32 LİRALIK DURAN TARİFEM VAR 490 TL FATURA GELDİ BUNUN SORUMLUSU VODOFONDUR BU SAVCI HAKİM TÜKETİÇİ KİM YETKİLİYSE DUYSUN BU SOYUCULARI MİLYONLAR VERİP REKLAM CEKECEKLER BEN GİBİ ASGARİ ÜÇRETLİNİN CEBİNE GÖZ DİKECEKLER KİMSEDEN KORKUMUZ YOK 05546913922 FATURAYI DÜZELTİN

06-01-2017 14:03:02

Benim faturam 70 lira bana bu ay gelen fatura 889 lira sakin gecmeyin arkadaslar vodofone faturaliya insani ayakta kandiriyorlar neymis mesaj asimi yapmisim 5000 sms ben zaten bitiremiyorum kisaca sakin sizde bu hatayi yapmayin :(

06-01-2017 12:17:16

19tl faturam 1ayda sınır aşım yapmışsa 480ytl mi olmalı allahtan korkun telefon eşimin internet kullanmas dakka aşmiş olsa bile 19za100olsa hadi yiyelim lütfen ilgilenirmisiniz evlatlarimin riski bu bana yardim edermisiniz yoksa inanin odemem

01-01-2017 06:32:51

vodafon tasidim hattimi 1 hafta oldu acilmadi

29-12-2016 01:53:35

umre ziyareti için suudi arabistana gitmiş bulunmaktayım yurt dışı paketi tanımlandı ama 950 tl fatura geldi ne yapmalılıyım.

29-12-2016 01:50:39

vodafon kapalı hatlarada artık fatura çıkarıyor müşterilerine hatları bırakıp güncellemelerinizi yaptıktan sonra faturalarınız açılacak deyip bizim şirkete yaklaşık 10 hat bırakıldı hatların hiç biri açılmadıpaketiyle yerinde duruyor şimdi ise vodafon avukatı bizi arıyor ve 1540 tl borcunuzun icra kanalıyla alınması gerektiğini ödemeyi yapmadığınız taktirde icra yoluyla takip başladığını söylüyor bu nasıl bir adaletsizlik bu piyasada bukadar keriz varmı vodafon önce bayilerindeki düzeni yapsın 15 günde bir eleman değişiyorsa bir bayide bu firmanın düzeni bozuk demektir önce bayilerinizi düzeltin sonra müşteri aramaya çıkın

26-12-2016 06:16:10

45 tl anlaştım bana gelen fatura 472 tl bu nasıl bişeydir bunu kabul etmiyorum.

22-12-2016 11:35:09

Ve benim 25 TL faturam nasıl olurda 43 lira gelir ve paket aşımı yapmadım çok eminim.ve ben hattımı taşımayı düşünüyorum hiç memnun değilim ve faturam geçtiğimiz aylarda geç ödediğim için yüksekti iki aydır otomatik ödemede birisi bana bunun açıklamasını yapsın

22-12-2016 11:32:17

Bugün iki sefer müşteri hizmetleri aradım ama birisinde yirmi dakikaya yakın bekledim.birisindede on dakikaya yakın bekledim ve hiç memnun değilim

17-12-2016 17:41:17

Vodafone dan o kadar memnun kalmıştım bir daha Vodafone nin v sini kullanirsAm 2 olsun 40 fatura gelecek dedi 108 lira geliyor nasıl bir şey bende anlamadım gitti turk Telekom harika bir şey

17-12-2016 07:05:26

vodofon smart ultra 6 cihaz aldım tarifem akil kupu aylık taksit 60 tl oderken bir ay 60 tl odedim sonra 65 tlye cikti aralik ayindada odeme gunune 4 gun varken neden 77 tl borc geldi cevap verirseniz sevinirim

16-12-2016 22:32:51

benim.hattım.borcumdan.dolayı.kısıtlandı.borcumu.ödedegim.halde.hattımı.aktif.hale.gerilmiyor.ayrıca.bu.surede.kullanmadıgım.halde.ücretlendiriliyor.burada.hak.ihlaline.ugradim.5436702438

16-12-2016 18:44:53

hey vodafon müşteri hizmetleriniz cevap vermiyor siz olsa dönüş yapınız faturalar neden yüksek gelmekte cevap verin bir

13-12-2016 15:12:26

60 tl olan tarifem 360 tl geldi abone olmadığım retro reklam adı altında benim faturama 100 küsür tl para kesilmiş 12 gb internetim olmasına rağmen 100 tl lik internet aşımı yapmışım bu faturadan iki tane var ve ödemeyeceğim hattımıda taşıyacağım düzeltilmesini bekliyorum.

11-12-2016 14:40:22

30 tl yerine 56 tl geldi

10-12-2016 07:41:35

Faturam çok yüksekgeliyor self servisten detaylara girdiğimde show tv den 9 tl kesildiği gözüküyor benim öyle bir aboneliği yok kendi kendilerine abone yapıp para alıyorlar!!!

07-12-2016 12:57:03

Akıllı küp sabit tarifem dışında ek fatura çıkartılmış düzeltilmesi aksi takdirde yasal olarak hakkımı kullanmak istiyorum

30-11-2016 03:37:21

Vodafone 3 yıl önce olan borcumun 2 bin kusurati olan borcum suanda 7300 tl ödemem gerektiğini söyledi buna sasirdim yüzde kac faiz alıyorlar bilmiyorum ama ben bu borcu ödeyemem ödeme kolaylığı bile yok bu konuda ne yapmalıyım lutfen yardimci olun

29-11-2016 11:02:55

Banda 1080 gelidi ya binası iş 1 ay olumadimi. Kulanimdim halide

26-11-2016 16:56:00

Faturam 27tl malasef bana 291 tl geldi 2günde nasıl bu kadar aşım yapabilirim ve bunu kabul etmiyorum gereken yerlere şikayette bulunacağım artık vodofone kullanmak istemiyorum resmen biZleri dolandırıyorlar bu kaçıncı yapmaları vodofone olarak yardımcı olmanız istiyorum biZleri madur etmeye hakkınız yok 05445454239

25-11-2016 15:19:34

Bugun 10 gunluk asimla faturam 50p tl geldi ve dk bitmismis bana ne mesaj geldi ne bisi mesaji gectim her zaman 7000 le sorgularim bu ne terbiyesizliktir ama o faturayi odemixem bunlari her dk arayip rezil edixem duzeltene kadar duzeldikten sonrada batti kapatcam Allah a ghavale ediyorum...

25-11-2016 15:07:51

Slm lütfen artık bıktım bu vodafon dan yardım edin yaklaşık 4 yıldır vodafon hat kullanıyorum 3 veya dört aydır faturam normalde 48 tl ama devamlı yüksek geliyordu müşteri temsilcisini aradığımda nede faturam yüksek geliyor dediğim de bana şöyle söyledi internetten olsun telefondan olsun video içerik lere abone oluyor sunuz peki tamam dedim 3 veya 4 defa aynı şeyleri söylediler enson 2 ay önce bi daha aradım ve onay vermediğim halde video mobe diye bu mesaj geldi şu kadar ücretlendirdiniz denildi neyse vodafon müşteri tmslc bu aradım bana dediği internet ten abone olmuşsunuz o nada tamam dedim ödicem ama bundan sonra hepsini iptal edelim bi daha hiç bişeye abone olmak istemiyorum dedim onu dedi ben bütün içerilere kapatıyorum dedi ve ondan bi iki saat sonra yine mesaj geldi aboneliginiz gerçekleşti diye yine bi 56tl ücret kesilecek diye ben hemen müşterı temsilcisini aradım bana dedigi şu siz rahat olun beyefendi telefonunuz bütun içeriklere kapali ben tekrar sordum internetten ücretlendirme olurmu diye yok kesinlikle özel servißlere video içeriklere kapalı böyld bißey olmaz dedi arkadaş gün geldi çattı yine faturam geldi 48 tl gelecene 111 tl geldi ve yine aradım bu sefer geçiştirmeye çalışıyorlar bunun ses kaydı yokmu neyse sizden rijam biran önce çözülmesi aksi halde hattımı iptal ettirecek yeterr 05375637147 fırat baday

24-11-2016 11:24:45

okullar açılmadan kısa bir süre önce benim çocuğma bir telefon faturalı hatta geçip aldık tarife 27tl telefon 35tl fatura toplamda 62tl ödiyecektik ama ne yazıkki tam bir kazık fatura geliyor bir kat daha ekleyip göderiyorlar kulanan çocuk müşteri hizmetlerini arayıp itiraz ediyor yeni gelen fatura 62tl yerine 124tl geliyor biz buna ne yapalım nereye şikayet edelim

21-11-2016 09:27:56

Faturam yünsek geliyor müşteri hizmetlerinden bilgi alamıyom

15-11-2016 15:44:39

Bu vodafon yüzünden artık tlf kullanmiycam faturam yurtdışına kapalı olduğuna rağmen hala iki aydır yok yurtdışına aramış yok 11880 aramış yok o ücret kesilmiş yok bu ücret kesilmiş biz vodafone çalışıyoruz ya ilk ay dedik tm yatirdiky 244 lira gelmiş sonraki ayda yine aynı 247 lira yine aynı dikkat etmemiz ve yurtdışında kimsemizin olmadığına rağmen ben kafayı yigcem fatura tlf borcunu geçti ya allah aşkına kim okuyor bunları biraz vicdanınz varsa şu faturalar bidaha bakın lütfen rica ediyorum...her seferinde aynı şeyi söylüyorlar okadar dikkat etmemize rağmen. ..Teşekkürler. ..

13-11-2016 13:55:10

Basılı faturam sekiz aydır gelmiyor herseferinde posta da kalmıştır bahanesi hazır iki hattım faturam gondermesseniz sizi hakem heyetine şikayet edeceğim borcumu na kadar kaldığını bilmiyorum benim hakkım olanı gasp ediyorsunuz sms göndermeyi n diyorum halen gonderiyorsunuz savcılığa suç duyurusunda bulunacağı m faturam buayadagelmesse sikayetimi yapacağım 05462560951

13-11-2016 01:16:31

Ya iyi gunler sinir krizi gecirecem dizin musteri temsilcileriniz yüzünden ben 1 eylülde faturalı hattımı vodafon bayisinden kapama verdim kapanMadi sonra fatura çıktı ödedim ve sonra ben itiraz dilekçesi oluşturdum bana donus sağlandı odemeyeceksinz diye suan yine fatura var lütfen acil donus yapın bana

12-11-2016 08:52:13

Sekiz aydır basılı fatura istiyorum neden gonderiyorsunuz iki hattım var defalarca söylemem rağmen herseferinde aynı seneryoyu oynuyorsunuz posta kaynaklı sizin faturaniz harici her faturam geliyor 05462560951 hakem heyetine başvurmam gerekecek mesaj göndermeyi n deneme rağmen bilgim dışında gonderiyorsunuz gerekli yerlere başvuru yapacağım benim basılı faturalarımi gönderin

11-11-2016 03:24:02

5437767462 nolu hat sahibiyim.daha önce 22.00 tl fatura ödüyordum.Aboneliğim aynı tarifeden yenilendi ama fatura 34 tl olarak geliyor sebebini öğrenebilirmiyim.iyi günler

05-11-2016 06:25:22

mrb 546 482 7292 nolu hat içinmüşteri temsilcisinin aramasıyla biten kampanyalı pakatimi yeni bi paketle yeniledim bana temsilcinin 47 tl lik paket önerisine onay verdim ama faturam 62 tl geldi bende tarife değişikliği olduğundan dolayı vergi çıkmıştır diye düşündüm faturamı yatırdım ama bugün güncel faturama baktığımda 71 tl olduğunu gördüm bununla ilgilenmesini arz ederim

03-11-2016 13:07:54

05331704765 numaralı hatim benim bilginin dışında beni faturali geçirilmiş bir an önce bu konuya bir çözüm bulmalarini arz ederim

28-10-2016 09:59:40

05469710606 nolu hattınızın kullanıcısıyım.. Şimdiye kadar yurtdışında dahi hattınızı ve internet hizmetinizi kullandım. ekim 2016 faturanıza kadar herşey yolundaydı.. ama 7.11.2016 son ödeme tarihli faturanızda 110 tl internet kullanımı ile karşılaştım.. kesinlikle paketim dışında bir internet kullanımım olmamıştır.. bu konunun incelenerek tarafıma mail yoluyla ve telefonla bilgilendirilmek istiyorum.. paketimde 5 gb internet uzun zamandır yeterli olarak kullanıyordum.. şimdi günlük 7 tlden internet kullanımı deniyor.. paket dışı kullanımımın kapatılmasını istiyorum.. paketteki hizmetim bittiği an yeni satınalma yapana kadar kapatılmasını talep ediyorum.. 17 yıldır kullandığım oparatörden vodafone geçtim.. faturamdaki paket dışı kullanımın iptal edilmesini ve yeni faturamın ödenmesinin sağlanmasını talep ediyorum.. vodafone gibi bir kurumun talebimi uygun bulacağını düşünüyorum.. saygılarımla,iyi çalışmalar diliyorum ... ABDULLAH ERİN 05469710606 abdullaherin@hotmail.com

28-10-2016 06:18:26

60 liralik tarifelik faturaya 140 lira fatura geliyor.Nasil oluyor sadece 15 lira ek 1 gb internet paketi aldim. Paket asimi 500 mb 5 tl diyorsunuz 140 tl fatura geliyor nasil oluyor?

27-10-2016 10:52:22

Benim kimlik bilgimle imzam olmadan açılan bir hattin iptalini ıstiyorum ayrica dort aylık faturayi ödedim ücretimin iadesini istiyorum acil dönüşüm yapılsın

27-10-2016 08:42:54

Benim tarifem 40 lira ama 90 liralarda geliyor bunun düzeltilmesini istiyorum aksi halde hakkımı arayacağım

20-10-2016 09:24:29

Sayın vodafone yetkilisi lütfen fatura min düzeltilmesini talep ederim 15 senelik kullandığım hatlarimin fatura larimin incelenip düzeltilmesini talep ederim

12-10-2016 10:14:54

60 beklerken 110 lira fatura geldii isin komik yanida duran akil kupu tarifesidirr nasil oluyor bende anlamadim iptal iptal iptall iptal novodofone

10-09-2016 08:41:12

16nisanda vodofon hattına geçtim geçmez olaydım 5ay boyunca çok yüksek faturalar geldi müşteri hizmetleri doyurucu cevap vermiyor beni vodofon lu yapan müşteri temsilcisi telefonlarına bakmıyor benden alınan fazla paralarının iadesini istiyorum hayatımın hatasını yapmışım

07-09-2016 16:43:14

59 tl olan faturam 350 tl gelmiş ..şikayetçiyim..

06-09-2016 08:25:48

anneme 25 tl yerine 280 küsür tl geldi sms ve internete girmeyi bilmiyor bile , mecbur çözecek bunu vodafone baska yolu yok...

05-09-2016 04:42:02

25 tl gelmesi gereken faturam bu ay 140tl geldi sizi şikayet edeceğim bu ne böyle bizimi kandiriyorsunuz

03-09-2016 00:03:42

70 tl gelmesi gereken faturam 950 tl geldi bunu ödeyecek durumum yok

02-09-2016 15:20:42

05416999099 130 liralık faturam 1790 lira geldi sizinle mahkemede görüşcem

31-08-2016 16:03:51

Faturam herseferinde fazla gelio yine geldi yarın Savcılık a gidicem yarın eğer fazla faturalarımın geri Dönüşü olmazsa 05346577563

27-08-2016 06:45:39

Faturalı esnek m tarifesini kullanıyorum faturam indirimlerle beraber 28 TL fakat bu ay faturam 88,68 TL olarak geldi. Kontörlü hat kullanırken hiç bir sorun yoktu fakat insanları fatura vaadiyle kandırıp ek ücretler alıyorsunuz. Bu durumu düzeltmenizi istiyorum aksi halde sizi dava edicem.

24-08-2016 06:37:27

Wodofene 32 liralik fatura 277.50 tl olarak geldi bunun duzeltilmesini isdiyorum bu faturayi ödemeyeceğim bilginize.erdem karakaya 05063323188.

23-08-2016 17:35:27

Vodafone 05412508295 nolu telefonuna 1450 tl lik fatura geldi esnaf dmsll tarifesi ve 1000 dk 1000 sms var sms ücreti diye tam ,1300 tl fatura gecirdiniz.bunu duzeltin aksi halde haksız kazançtan sizi dava edicem donus yapınız

20-08-2016 16:35:31

Vodafone 05412508295 nolu telefonuna 1450 tl lik fatura geldi esnaf dmsll tarifesi ve 1000 dk 1000 sms var sms ücreti diye tam ,1300 tl fatura gecirdiniz.bunu duzeltin aksi halde haksız kazançtan sizi dava edicem donus yapınız

17-08-2016 04:52:45

05327334804 nolu telefonuma 2 aydir yüksek fatura gelmekte şikayet ciyim

16-08-2016 16:49:17

Şikayet ciyimm ben nerde 282.70 tl verim ben burdan kiyate ediyorum isim Erhan gündüz numaram budur 05416631830 faturam parası geri iyade edin yoksa savcılık kadar giderim şikayet ederim ya derhal param ban iyade edin kiyaet ederim vodafon gelen müdür un

15-08-2016 11:01:37

05368204165 nolu telefonuma yüksekkk faturalarr gelmekte lütfen tarafımaa dünüşşş istiyorummm

01-08-2016 05:39:49

05327334804 nolu telefonuna kabarık fatura geliyor .bunla ilgili tarafıma dönüş yapılması nı istiyorum

31-07-2016 12:50:47

vodafone nin dikkatine benim faturam 45tl ama bana 600tl geldi itiraz ediyorum gereğini arz rderim05376762671nolu telefonum tarifesi red s tarifedir 1000 esm 1000dakika 4cgab böyle bisi olmaz ya

30-07-2016 09:10:54

benim 5426270737hattima 3.300.00 fatura gelmistir benbir yanlislik vardiyom hat 2aydir kapali musteri hizmetleri ilgilenmiyor bu faturayi nsl odeyim zaten 7.25 00 tl odedim bu faturayi duzeltmenizi arz ederim

24-07-2016 16:00:19

Haziran da faturaliya geçtim XL tarife 29 tl gelmesi gerekirken 112 TL fatura geldi kesinlikle paketten hiçbir şekilde aşım yapmadım. Resmen enayi yerine konulduğumu anladım bakalım temmuz ayı ne kadar gelecek ama temmuz ayı dolmadan kapattiracagim lanet olasıca faturaliya bulaşmayin kanmayin

24-07-2016 15:56:03

Cv

21-07-2016 15:35:02

benım faturam normalde 40-50 tl gelırken bu ay 900 tl geldı ben bunu kabul etmıyorum benım bu faturayı odeme durumum yok ne yapmalıyım

14-07-2016 11:00:00

5456583655 Cihat Söylemez 51 liralık faturam olmuş 93 lira, bu faturaya itiraz ediyorum... Benim sözleşmedeki anlaşmam 51 lira, bunun dışına çıkılmış, faturamın düzeltilip tarafıma bilgilendirmenizi saygılarımla rica ederim...

13-07-2016 13:55:27

ben 63 yaşında bir bayanım 26.60 tl lik paket kullanıyorum 350 tl ara ödeme mesajı geldi bu nedir ya inme geçirwecektim zaten kıt kanat geçiniyorum.

13-07-2016 09:23:57

Fatura fazla geldi 05327334804beni arayin

04-07-2016 21:25:48

Faturam 130 gelmesi gerilerken 274 geldi ne yapmalıyım

10-06-2016 18:35:29

Nasıl insanlarısiniz,esimin hattı 80 lira faturası bu ay 145 lira geldi,internet kullanmadığı halde kullanmış gözüküyormus böyle bir saçmalık var mi?telefonunda internet yok istese de kullanamaz,resmen dolandırıcılık düzeltilmesini istiyorum hemde hemen....dava acicam 05436906248 düzeltilmesi....

10-06-2016 15:27:05

Nasıl insanlarısiniz,esimin hattı 80 lira faturası bu ay 145 lira geldi,internet kullanmadığı halde kullanmış gözüküyormus böyle bir saçmalık var mi?telefonunda internet yok istese de kullanamaz,resmen dolandırıcılık düzeltilmesini istiyorum hemde hemen....dava acicam düzeltilmesi....

04-06-2016 10:06:03

32 TL gelecegine 60 TL geldi

28-04-2016 17:11:25

20.4.2016 da 0505913 0584 nolu telefonuma gönderdiğinz mesajda ücretlendirmenizle ilgili 46.53 Tl yi iade edebilmemiz için 05425420000 yi arayın yazmaktadır. belirttiğiniz numarayı aramama rağmen sonuç alamadım . benden fazla alınan ücretin tarafıma iadesini istiyorum.

26-04-2016 17:07:16

Vodafone faturam 30lira gelmesi gerekirken müşteri hizmetleriyle görüşmede bana 118 i aramışsınız 11 lira bunun için ödeme yansıtılması olduğunu söyledi.ben niçin 118 arama yapayım ya faturayı fazlalaştirmak için galiba.vodafone müşteri hizmetlerindeki görüşmede nereye şikayet oluşturabilirim soruma aldığım cvp şikayet oluşturamazsiniz faturaya yansımış böyle rezillik yok yani

26-04-2016 16:35:37

2 ay once faturali devreden akilli tarifeye gectim 750 dk 1000 sms 3 gb internet bana sadece 35 tl odeyeceksiniz dediler ama ben ilk ay 49 tl bu ayda 60 tl fatura ödedim nedir buya ne yapmaya calisiyorsunuz..en kisa zamanda duzeltin yoksa hakkimi hukuki yollarda ararım

26-04-2016 16:31:58

2 ay once faturali devreden akilli tarifeye gectim 750 dk 1000 sms 3 gb internet bana sadece 35 tl odeyeceksiniz dediler ama ben ilk ay 49 tl bu ayda 60 tl fatura ödedim nedir buya ne yapmaya calisiyorsunuz..en kisa zamanda duzeltin yoksa hakkimi hukuki yollarda ararım

13-04-2016 13:59:30

Bende vodafone red kullanıcısıyım faturam 1oo tl diye soylendı ama bana hep 115 ve ustu geliyor enson buay paketim bitti ek paket almak ıstedim ama bana çok az bi paket verdiler yetmez diye bildirdim ama yapabilecekleri bişey yokmus o paket bittiğinde ek paket yokmus diye bilgi verdiler ama paket alırken temsılcileri hıc bu konuda bılgı vermediler sımdı 451 tl gelmiş ki okadar kullanmadıgım halde bende bunu odemeyecegim ve cevremde nekadar tanbıdıgım varsa bunları anlatacagım ve reklam nasıl yapılırmıs ogretecegim siz resmen insanları sömürüyorsunuz sikayetimi dikkate alın ve faturayı düzeltin

13-04-2016 13:53:20

Benim faturam 1oo tl siye soylendı ama bana hep 115 ve ustu geliyor enson buay paketim bitti ek paket almak ıstedim ama bana çok az bi paket verdiler yetmez diye bildirdim ama yapabilecekleri bişey yokmus o paket bittiğinde ek paket yokmus diye bilgi verdiler ama paket alırken temsılcileri hıc bu konuda bılgı vermediler sımdı 451 tl gelmiş ki okadar kullanmadıgım halde bende bunu odemeyecehgim ve cevremde nekadar tanbıdıgıum varsa bunları anlatacagım ve reklam nasıul yapılırmıs ogretecegim size resmen insanlarıu sömürüyorsunuz

13-04-2016 13:52:30

Benim faturam 1oo tl siye soylendı ama bana hep 115 ve ustu geliyor enson buay paketim bitti ek paket almak ıstedim ama bana çok az bi paket verdiler yetmez diye bildirdim ama yapabilecekleri bişey yokmus o paket bittiğinde ek paket yokmus diye bilgi verdiler ama paket alırken temsılcileri hıc bu konuda bılgı vermediler sımdı 451 tl gelmiş ki okadar kullanmadıgım halde bende bunu odemeyecehgim ve cevremde nekadar tanbıdıgıum varsa bunları anlatacagım ve reklam nasıul yapılırmıs ogretecegim size resmen insanlarıu sömürüyorsunuz

11-04-2016 21:37:00

Şikayetini çidiye alın ve bana dönün fazla fatura ödüyorum bunun nedenini bildirin yada ben mahkemeye başvurcam itiraz etcem

11-04-2016 21:11:20

Benim faturam 85 TL gelmesi gerekirken iki aaydır 115 TL geliyor mahkemeye verecek şikayet edecem resmen hırsızlık bu ben buna sesiz kalmicam

10-04-2016 20:03:02

vodafone vın aldım bir yıl kullandım memnun kalmadım kapatmak için aradım 30 liraya yeni internet önerdiler 2.3.ay kullandım sonra kapatmak için aradım kapatmak istediğimi söyledim kısıtlayalım dedi istediğin zaman 8 tl karşılığı kısıtlamayı kaldırtırsın dedi ama fatura geleçek falan demedi bu gün itibariyle normal hat olarak kullanmak istedim 30 tl borcun olduğunu söylediler fatura ödecek olsaydım zaten kapatmak istemezdim bu borcun silinmesini istiyorum 10.04.2016 bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim irt tel 05366951168

30-03-2016 16:47:42

TARİH:30.03.2016 VODAFON İTİRAZ DİLEKÇESİ VODAFON A.Ş İTİRAZ DİKKATİNE 0546 486 78 20 NOLU HATTIMIN 11.13.2015 TARİHİNDE 870 TL BORÇU ÖDEME YAPILMIŞTIR 01.03.2016 /02.03.2016/03.03.2016 TARİHİ ÇIKAN FATURAM 670 TL OLUP VODAFON DA ARAŞTIRDINDA BÖYLE BİR BORÇUN GÖRÜLMEDİĞİ TESPİT EDİLMİŞTİR VODAFON A.S ADINA AYITLI GSM HATTINIZIN İDARİ TAKİPTEKİ SÜRESİ DOLMAK ÜZERİDİR ÖDEME İÇİM SON 3 GÜN YASAL TAKİP İŞLERİ BAŞLAMASI HALİNDE AVUKATLIK ÜCRETİ VE MASRAFLAR BORÇUNUZA EKLECEKTİR BİLGİ İÇİN ARANIZ BU NOLU 0212 217 31 66 BU BORÇUMU EN KISA ZAMANDA DÜZELTİLİP BİLDİRİLMESİNİ ARZ EDERİM GÜVEN KARATAŞ 0541 486 78 20 AVUKATIN ADI: İLHAN DUMAN TEL: 0212 217 31 66

30-03-2016 07:53:45

iyi günler vodofonu3 aydır faturalı olarak kullanıyorum bana 3 ay içersinde bilgilendirme mesajı gelmiyor yüksek fatura oduyorum ve anlaşma yapılırken sadece 29 tl ödeyecegimi söylediler ama 35 40 ödediğim oluyor bir ara 70 ödemişliğm oldu faturamdan dusmesini bekliyoru.

25-03-2016 15:41:53

Geçen ay vodafone hattını kapattığım halde 82 lira fatura geldi mahkemeye vericem

22-03-2016 06:14:03

wodafon kullanmayın kafalarına göre bir firma benden 80lirta kesmiş fatuarma yansımış müşteri hizmetleri yapacak birşey yok diyor kullanmayın kardeşim wodafon miileti dolandirıyor

21-03-2016 23:12:22

Normalde 35 tl olan faturam 366 tl odedim .taahhüt bitmis.odedigimde 45 tl bir fatura daha var dendi.hatti kapattim 175 tl daja fatura geldi iki faturayada itiraz ediyorum. 2. Fatura kapattigimda 45 tl var dendi nasıl 175 tl oluyor.bu soygunculuk.hakkimi her platform da arayacağım.

21-03-2016 17:35:31

5435150675 birde ara odemeniz cikdı deyip bukadar ucret geliyor yazık günah kardeşim ya ben öğrenciyim babam asgari ücretle çalışıyor ya ben bu parayı nasıl bulayım yardım ol bana ha

21-03-2016 17:31:53

5435150675 ben hattınm faturalı yapmısdım bir ay önce. Msj hakkmı 1000 olduğunu biliyordum ama bana bildirim msj gelmedi bittigine dagi ve ben baya msj gondermişim ve faturam 370 tl geldi ve aradan baya Bi zaman gecdi fatura odemeye gittim faturamı ben 370 sanırken benim faturam 856 tl oldugununsoyledile r ben bunu anlamadım benim faturam bukadar msj gondermem imkazsız hadi 500 tl godersiysem msj gondermişim dir ve ben ogrenciyim bu parayı odeyemem yardımcı olur sanız sevinir

03-03-2016 15:12:59

haksız fatura ödemesiyle karşı karşıyayım mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

03-03-2016 15:11:55

0532 347 25 36 hatlı hattın sahibiyim.ismim hüseyin horlu.ödeme yaptığım sabit faturama bu ay yüksek miktarda fatura gelmiş.mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum.haksız alınan bu fatura bedelinin geriye ödenmesini ya da gelecek ay gelecek olan faturamdan düşürülmesini istiyorum saygılarımla.

03-03-2016 15:04:18

0532 347 25 36 hatlı hattın sahibiyim.ismim hüseyin horlu.ödeme yaptığım sabit faturama bu ay yüksek miktarda fatura gelmiş.mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum.haksız alınan bu fatura bedelinin geriye ödenmesini ya da gelecek ay gelecek olan faturamdan düşürülmesini istiyorum saygılarımla.

02-03-2016 15:17:04

Beni aradılar iste fayuralı hatta hevin ayda 26 tl dediler bende inandim vodafom diye ay geldi 106 fatura ödedim sonra iptal ettirdim iste iptal ettirdim fatura iptali icin sukadar ödeyyecek siniz tamm dedim 70 tl gelirdedi ay geldi birbaktim 290 tl diyor ben bunun düzeltil mesini istiyorum vodafon bu kadar sahtekar mı yoksa varha insanlarim. Faturasina para ekliyor

15-02-2016 20:25:33

26.12.2015de vodafon net abonesi oldum 12gün geçti internet açık ama arıza nedeniyle kullanamadım 4 defa arızayı bildirmeme ragmen giderilmedi bende kızdım 14 günlük yasal vazgeçme hakkımı kullandım 07.01.20016da faxla kapatma dilekçesi verdim aynı gün kabül mesaj göderdiler daha sonrada 14 günlük yasal süreci geçirmek için ayın 12 de kapatmışlar bana 140 tl fatura çıkarmışlar bu yüzde alırken bir daha düşünün şimdik ise hakem heyetin baş vuracam

13-02-2016 13:47:45

Ulan serefsiz herifler.. itiraz etmek icin bile oraya kaydol braya gr blmm ne.. ama eminim bu bu yazimi burdan da goreceksiniz... aylik 30 lira paket halindeykn.. neyin fatrasi lan bu bi gelir 60 lira bi gelir 80 lira haysiyetsiz karaktrsz resmi dolandrcdan baska bisey degilsiniz.. odemiyrum amg fatrasini.ikide bir mesaj atip drmayin mahkeme ye verrim..adam gibi biri arayip bu ucretlri aciklayana kadar odemiyrum..

13-02-2016 08:02:44

Vodafone faturam limintim 50 lt olmasına rahmen 300 tl geldi nasıl dava açabilirim

09-02-2016 15:43:07

Vodofone intrnet aldim evime fakat kurulumda sikinti oldugu icin itiraz edip iptal ettirdim hic kulladigim evime bir turlu baglanamayan internet icin 132 tl fatra gelmis maduriyetimin giderilmesini arz ederim aksi takdirde yasal yollara basvurmak durumunda kalicam tel 5303900849

22-01-2016 17:39:54

faturam tarıfesi 35 tl ve taksidi 31 tl olmak uzere toplam 68 tl gelmesı gerekıken 250.60 tl geldı bunun fazla gelmesinin nedenını acıklamanız ve fatura sorgulamamda hiç bir giriş gorulmedıgı halde neden bu kadar fazla ödeme geldı bunun acıklamasını ve faturamın duzeltılmesını tel.05327922573 21.01.2016

11-01-2016 14:09:37

vodafone kurumsal müşterisiyim.57 tane hattım var aylık ortalama 5000-6000 fatura ödüyoruım.bu ayki faturama 11000 tl ara ödeme koymuslar.hangi hakla kime danısarak.sahtekarlıgın dolamnndırıcılığın böylesi görülmedi.ödeyemıyoruz diyede hatlşarımızı kapalı tutuyorlar.gereken yerlere davamızı acıyoruz.boyle lanet boyle sıkıntılı bi operatör gçrülmemiştir.o 50 sayfalık karınca duası gibi okutulmadan imzalatılan sözleşmede belkide vardır bu ara ödeme.ama ne mesajla nede telefonla bize hiçbir bilgi verilmedi.vodafone resmen müşterilerinin hattını kesip ara ödeme adı altında haraç topluyor.ödeme yapmazsanız acmayız diyor.

05-01-2016 20:41:02

0542 838 02 83 numarali hatima 389 tl fazla para gelmis tir sonra da bana mesaj gelmis 143 tl fazla para vermissinizdir hakimi nasil alrim

02-12-2015 09:25:46

faturalı hatta sms paketi için müşteri hizmetlierini aradık ama onay mesajı bir ay içinde gelmedi bu süre içinde farkında olmadan smsleri kullandık fatura ara ödeme mesajı gelince 520 tl lik bir miktar olduğu yazıyordu bu miktarı ödemek istemiyoruz. müşteri hizmetlerinden kaynaklı bir hata neden bedelini biz ödüyelim bir ayda gelmezmi onayn mesajı ya

30-11-2015 12:58:34

Ben de vodafone mağduruyum.6 GB lık Wife internet aldim 48 TL ye.ama her ay normal tutarın daha üstü faturalar odedim.bu faturalar 85 100 200 300 TL ye kadar cikti.sozlesmem olduğu için iptal edemiyorum.edersem 500 TL odemem gerekiyor .bana da fikir verir misiniz. yorumlarinizi bekliyorumu

29-11-2015 19:03:49

arkadaslar banada 3000 tl ara fatura gelmis ben nasil odeyebililrim gelirim yok 4 saat ozel numarayla konustugum icin bu fatura gelmis yaziklt olsun bunlara

27-11-2015 11:47:37

Bende faturasızdan faturalıya geçtim ve daha 20 olup faturam dahi çıkmamışken 150tl ek fatura çıktı düzenlem yapalıcgını ama faturam çıkmadan olmaz dediler dakikalarımı kullana bileceğimi söyleyleyen müsteri temsilcisi alper bey kapalı aboneliklerimide açarak tüm dakikamı msaj hakkım 381dakik olan 3421esemesimi ve1.12gb interneti kçektirmiştir faturasızadan fatura çıkarmak

01-11-2015 14:51:04

Normal de 37 tl olan faturam ne hikmetse 97. 10 kurus olarak geliyo. Ve diger indirmeler olarak geçiyo. Yapsam içim acımaz öderim. Self Servis ile itirazda bulundm. Bayiye gidip itiraz da bulundum ama hiçbir sonuç yok. Böyle giderse vodafone da kimse kalmaz. Ayrıca 542njn yaptığı tek şey saçma sapan konuşmak Rica ederim artık bi düzeltin.

30-10-2015 10:10:17

Faturam 1 ay gecikmesiyle hemen kesildi ben her ay duzenli oduyorum.3 ay olmadi bile hemen kestiler herkezi vodofona cagrihoruz tavsiye ediyoruz biz kazik yiyoruz.bazi arkadaslarin 6 ay oluyo kesilmiyo faturalari bizimki nedrn 1 ayda kesiliyo

26-10-2015 12:00:39

vodafon sahtekarlığını sosyal medyada yayıp mağdurları bir araya getirmeye ne dersiniz?

03-10-2015 20:12:42

Red cilasık tarifesine geçtim 55 tl iken 70 geldi sonra 79 sonra 367 sonra 202.40 kuruş bu haksızlık ben zaten vodafon larla sınırsızm artı turcel gorustum num sık gorusmuyorum nadir şakalar çifti gidiyor anlamadım ben bunu mahkemeye taşımayı düşünüyorum. Arıyorum müşteri temsilcileri ezberlemisler ezber ezber konuşuyorlar dokumlerime baktım hepsi vodafon turcel beş altı num var nadir az görüştüm kişiler fazladan yazılıyor bu para nereye gidiyor taahüt umut bitmesine 2 ay kalmış kaynimi da aynısı yapıldı siz tahütlü bitmesine yakinmibunu yapiyosunuz tüm sülaleme vodafon lu başka hata geçiş yapma şansım sıfır mağdurun sinem alım num sonu 59 41

06-08-2015 15:43:18

lmesi gereken fatura isteğim dışında yapılan 60 70 nolu numaradan gelen mesaj neticesinde abonelik sağlanmış tarafimca Wodafone musteri hizmetlerini aradım konuyu ilettim sistemde böyle bir aboneligin olmadığını söylediler ama tarafıma gelen faturaya bu obonelikten dolayi 50 tl fazla fatura geldi musteri hizmetlerini aradigimda verilen cvp tamam hemen aramissiniz ama sistemimize butur abonelikler hemen yansimadigi icin arkadas gormemistir siz bu geken borcu odemek zorundasiniz bumudur wodafone kalitesi

14-07-2015 12:08:28

benım faturamın 20 tl gelmesi gerekirken 31 tl 55 tl gibi civarlarla geliyor bu ay hiç olmaması gerekiyordu geçmiş faturamı ödemediğim için açılmamaıstı ama 31 tl kullanmısım gibi fatura geliyor bu nasıl bi iş nasıl bir döngü anlıyamıyorum !!

03-07-2015 22:55:35

Merhaba adim gokay faturali hattan faturasiza cevirip kullanmaktayim.ve son faturami odedim ama 3 ay sonra arayip son faturanin odenmedigini ve hesaplarima bloke konulacagi soylendi.bunun icin oncelikli olarak bana bir teblig gelmesi gerekmiyormu.aksi taktirde bende vodafone a.s tarafina karsi bir dava acmayi dusunuyorum.ve ayrica 100 tllik bir fatura nasil oluyorda 3 ay da 400 tl oluyor. Gökay yakandan

24-06-2015 21:00:11

0544 579 01 09 numarali hattima aramadigim halde bana 700 tl ara fatura kesilmis ve bu faturadan daha öncede yine bi yüksek fatura kesilmisti itiraz ettim hesaplamada yanlislik olmus diye düzelttiler ama daha sonra yine esimin adina vadefon bayisinde haberi ve hicbir imzasi olmadan hat acmislar artik biktim bu milletti soyup sogana cevirdiniz ama ne pahasina olursa olsun ben bu faturayi odemiycem

24-06-2015 20:54:07

benim ara faturaya yansiyan 700 tl lik ücrete itiraz ediyorum

23-06-2015 18:28:48

5076116786 numaralı hattima 450 tl fatura gelmiştir. Faturamin incelenip tarafima bilgi verilmesini rica ediyorum.

23-06-2015 18:26:53

5076116786 numaralı hattima 450 tl fatura gelmiştir. Faturamin incelenip tarafima bilgi verilmesini rica ediyorum.

12-06-2015 08:17:56

05436512352 numaralı hattıma 850 tl fatura gelmiş faturamın incelenmesini talep ediyorum.VODAFONE

21-05-2015 09:12:49

0532 237 51 45 Numaralı Vodafone abonesiyim adıma 6 adet hattım mevcut sözkonusu telefona tarife bedeli üzerinden değil yüksek ücretlenme yapılmıştır. düzeltilmesi hususuna arz ve talep eder acil olarak mail adresime ve telefona bildirilmesini istiyorum...

16-04-2015 15:04:51

YÜKSEK FATURADAN DOLAYI İTİRAZ EDİYORUM İNTERNET KULLANIM SINIRI BANA BİLDİRİLMEDİ BU YÜZDEN FATURAM YÜKSEK GELDİ KABUL ETMİYORUM TEL:05419252227 NOLU TELEFON FATURASI ÇOK GELDİGİ İÇİN ÖDEYECEK DURUMUM YOKTUR ARZ EDERİM

10-08-2014 14:57:10

BEN 05442565199 NUMARALI 1O YILLIK VODAFON MÜŞTERİSİYİM.TARİFE DEĞİŞİKLİĞİM DEĞİŞTİĞİNE DAİR HİÇ BİR BİLGİ GELMEDEN BANA 272 TL FATURA ÇIKARILDI..İTİRAZ ETTİM İPTAL ETMEDİLER..BENDE 13 VODAFON HATTIMI AVE YA GEÇİRDİM.ÇOK MEMNUNUM.VODAFON RESMEN ÜÇ KAĞITÇI DÜZENBAZ BİR KURUM..HAKSIZ YERE PARA KAZANIYOR..BEN İTİRAZIMI HER TARAFADA İLETECEM..TÜM VODAFON MÜŞTERİLERİNE SESLENİYORUM SİZDE BENİM DURUMUMA DÜŞEBİLRSİNİZ..VODAFONA İNANMAYIN....VODAFON ESKİ VODAFON DEĞİL RESMEN HAKSIZ YERE PARA KAZANIYORLAR TÜM VODAFON YETKİLİLERİNİ ŞİKAYET EDİYORUM..

09-03-2014 10:44:27

05416471081 numaralı hat sahibiyim numaramla ilgili çift fatura yansıtılmış bunu düzeltilmesini istiyorum yoksa fodafonle ilgili ilişkimi keseceğim.

09-03-2014 10:42:30

05416411081-05419581511 numaralı hat sahibiyim asım ali yılmaz.tarife değişikliği için müşteri hizmetleriniz beni aradı.tarifelerinizin süresine son 1 ay kaldı diyerek beni aradılar.bende yeni tarifeye onay verdim.ama 05416471081 numaralı tarifeye 2 fatura birden yansıtılmış.bana herhangi bir konuda bilgi verilmeden fatura kesiliyor ve iki aboneminde aynı tarifeye onay vermiştim ama tarifeleri farkılı yapmışsınız.gerekli yanlışlığın düzeltilmenin yapılmasını rica ediyorum.


Şikayet Gönderen db